Clubul nurorilor (74)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly, la mine devreme inseamna ora 11. De obicei ma culc in jur de 12.30. Nu stiu cum fac, dar seara nu ma ia somnul , iar dimineata nu a pot trezi
Aici ploua, si e mohorat. asa a fost si ieri dupa amiaza. Noi, vazand ce vreme a fost sambata, duminica dim am plecat la bunicii mei sa isi vada noii "nepoti". Adica, a fost prima data cand au mers si surorile mele Cu "pretenarii" (asa le zice bunica la prienii baieti ) lor. Si uite asa, au vazut si ai mei cum e sa ai si 3 baieti in curte, nu numai 3 fete cucuiete. Sotul meu radea ca i-ai venit intariri. Pacat ca nu am avut zi frumoasa sa putem face gratar si sa stam la aer

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si la noi a fost o vreme super sambata, pana pe la vreo 4-5 cand s-a innorat si a inceput ploaia... si a tinut-o tot asa ieri toata ziua. Bine ca nu s-a luat sotzul dupa mine si am iesit totusi cu masina in poligon c-am prins pista de carturi libera si-a fost super, am vazut si eu cum e sa conduci pe o sosea buna, nu doar prin groape si hartoape. Dar m-am si obosit de numa.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

pupici la fete!!!!

pe scurt: sunt ok, mai vars cateodata..bblina e o grasuna....si loveste mereu in burtik...si mor de drag!!!

va pup! si mi-e dor de voi...de forum......eee, ce viata odata...hait! k primesc un pumnisor/piciorus, semn k zic o tampenie...adik ce, acu' nu-i viata????

VA PUP! brizuco...miss u!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vin si eu cu o veste:

AM UN BEBE IN BURTIK!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

5 sapt

http://tt.lilypie.com/GgBEp2.png

Mergi la inceput

Yasmi felicitari pentru samburelul din burtik! Sa ai o sarcina usoara si o nastere asemenea si un bebel sanatos!

'Neatza fetelor! Ne miscam si noi mai cu talent? Ca de 3 zile suntem tot la pagina 19...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Yasmi woaw ce veste asa de dimineata. Sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara iar bebeul sa nu o supere prea mult pe mami.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
raza- bine ai revenit
yasmi - felicitari si nastere usoara

Mergi la inceput

Va astept la capitolul 75 , poate o sa aveti mai mult spor la scris.

Mergi la inceput