Clubul nurorilor (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor.

Eu n-am urmarit cazul, sunt un pic in afara.

Andra fratelui tau!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
tare curioasa sunt ce noutati mai apar in acest caz

alinuta am vazut eclerele la miresici

baga si la noi reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata fetelor. Dupa cate activitate e pe aici cred ca si voi sunteti intr-o stare ca a mea. Adica, un specifica pt ziua de luni
Iar in ceea ce o priveste pe tipa cu dr....mi-a trecut , acum sunt consternata de ce anturaj avea si de multe alea. Mi-am dat seama inca o data ce mult ma pricep la oameni. Eram convinsa suta la suta ca e un copil nevinovat....
Mai fetelor vine martisorul si 8 martie si eu sunt in pana rau de idei. Pt toate "fomeile" din neam+ prietene am idei, dar tocmai pt mamitoiul meu nu. Ce le luati la mame? Ca poate imi vin si mie idei. De obicei i-am luat cosmetice sau ceva de imbracat, dar parca anul asta as vrea altceva.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Eclere
125 gr. faina
100 gr. margarina
250 ml. apa
o lingurita mica de sare
3 oua
Apa cu sarea si margarina se pun la fiert intr-un vas. Cand da in clocot si s-a topit toata margarina se adauga toata faina si se amesteca pana se desprinde de pe peretii vasului si se omogenizeaza. Se ia de pe foc si se raceste, apoi se adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou. Aluatul se pune in cornet si se spriteaza bastonase sau se poate pune gramajoare cu lingura. Se coc la cuptorul foarte bine incins, primele 20 de minute la foc putin mai iute si fara sa se deschida deloc usa cuptorului, apoi la foc mic inca vreo 20 de minute. Se racesc, se taie capacelele si se umplu cu budinca si frisca (eu am folosit budinca de cioco si budinca de frisca in care am pus ness), iar capacelul se unge cu glazura de ciocolata.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

Alina tare as vrea sa incerc reteta pt ca sotul meu e innebunit dupa ele, dar ce sa fac cu terorista micaaaaa?! haha, o pacalesc eu intr-o zi sa doarma mai mult.

sa aveti o saptamana buna!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Marina si mie imi plac tare mult, insa sotzul se plange ca nu-s suficient de dulci. Asa ca n-am mai facut demult, dar weekend-ul asta am pus piciorul in prag si-am zis ca fac, fie ce-o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumim de reteta aly
incerc si eu

Mergi la inceput

Cu placere, Nico. Cum e, ai reusit sa-l convingi pe sotz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alina pai daca nu ies ff dulci pt noi sunt ideale.

Briza nici eu nu stiu ce sa iau de martisor. eu iau si pt mama si pt soacra aceladi lucru ca sa nu existe discutii.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetele...!
Aly,multumim pt. reteta...si noua ne plac f. mult eclerele!
Marina,ai mei copii sunt bine,Mihai este la ai mei iar Georgi e cu scoala!Problema este ca nu prea are incredere in ea si nu isi face singura temele,trebuie sa fiu eu prin preajma pt. a ma intreba anumite nelamuriri...!Invata f. bine,d-na invatatoare o lauda mereu dar...se simte ea in siguranta cand facem temele impreuna!
Andra,la multi ani fratelui si fetitzei tale...
Va pe toate!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput