Clubul nurorilor (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami nu se intrevede nimic deocamdata. Intrebam si eu asa de curiozitate, mai ales ca am prins momentul si eram in tema discutiilor de pe aici. Planuri de bb avem, dar mai incolo, mai pe la anul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Aham...am inteles...ma gandeam si eu ca daca tot a spart gheata Andreea...a urmat Marina,Raza...!Poate schimbam si titlul subiectului pe parcurs...!Mie,sincer,mai mult imi place sa povestesc de copii decat de soacra!
Stiti ce-a mai facut "artista" mea?S-a maritat iar,cu altul!L-a mintit pe fostul ca vine la copii (adica la noi) sa-i ajute!Ca stiti cat de devotata este ea copiilor,of,of,isi sacrifica fericirea pt. binele copiilor...!Si...dusa a fost,direct la actualul,nu stim adresa,telefon,nimic!Oricum noi suntem obisnuiti cu asa comportament din partea ei,nimic nu ne mai surprinde...cred ca este UNICAT!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Lasa Cami important e ca ati scapat voi de ea. Chiar ca "faina" isprava a mai facut. Cat despre povesti, poti sa ne povestesti ce vrei tu si-ti face placere, nu-i musai de soacra. Ca doar nici mai demult, cand am intrat eu in clubul vostru si erati asa de in verva de dadeam gata un capitol la 2 zile nu vorbeam doar de soacre. Bai, ce dor m-a palit de vremurile alea...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

da mai, ce se mai sria inainte, ca nu aveam cine stie ce treburi si tot nu tineam pasul. si acum...cam rarut pe pag. 1.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

olaa fetele!!

am intrat si eu putin sa va
va citesc in fiecare zi , dar mie cam greu sa mai intru (nu stiu de ce...)

marina, o scumpete de fata aveti!! sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va umnple sufletul de bucurii!!

cami, nu cred ca ar trebui sa te mai mire ceva la socrela ta....e cam dusa rau....

vad ca tot ati scris de nunti, botezuri, noi pana in momentul de fata avem anuntate 4 (incepand cu luna iulie , in care am 2) si sigur or mai aparea pe parcurs....

va pup, aveti grija de voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

yasmi merci mult. azi cred ca mai pun ceva pozici cu ea. va anunt eu.

sa aveti o zi buna si HAPPY V'S DAY.

si eu aveam de gand sa ies sa iau ceva pt sot, dar pe vremea asta... offfffffff, sper macar sa doarma emma si sa pot pregati o cina deosebita.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata
azi e ziua de nastere a tatalui meu
e tare mandru, se declara un permanent indragostit

Mergi la inceput

Nicoleta, La multi ani tatalui tau,sa fie sanatos si fericit alaturi de cei dragi!
La multi ani tuturor ...sa fiti vesnic indragostite de jumatatile voastre !

POZE

Mergi la inceput

Fetelor...si mie mi-e tare dor de zilele cand nu mai faceam fata cu scrisul si cititul,cand ne povesteam cate-n luna si in stele...deh,atunci eram si eu in CIC si aveam si ceva timp cat dormea Mihai sau chiar cu el in spate...!Acum cu serviciul si cu scolarita mea e mai greu de facut prezenta zilnic dar...si dupa o saptamana nu am f. mult de recuperat !Dar unde sunt celelalte fete:Lavi,olim,Himm,andora,boeru,bunicuta,cherry,Sun...?
Marina,e tare scumpica minunea ta,acum cu cercelusi e o adevarata domnisorica...!

POZE

Mergi la inceput

'Neatza fetelor!
Sa va iubiti vesnic si sa sarbatoriti dragostea in fiecare zi.
Nico pentru tatal tau.

Mergi la inceput