Clubul nurorilor (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

felicitari pentru cel de-al doilea dintisor Bianca!!!...doamne ce trece vremea...parca mai ieri erai un mic samburel fata frumoasa

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fanna multumim mult pt cuvintele frmoase.

Andra, Doina La multi ani!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc frumos ptr urari.O sa o tinem tot intr-o sarbatoare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 33+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

O mama avea trei fete maritate. Intr-o zi se hotaraste sa vada cat de mult o iubesc ginerii ei si se arunca in piscina. Sare ginerele cel mic dupa ea si o salveaza. Dimineata era in fata casei lui o masina Dacia cu un bilet pe care scria: Bine faci ,bine gasesti. Mama soacra.
In urmatoarea zi se duce si la ginerele mijlociu si se arunca in piscina. Ginerele o salveaza si-si primeste Dacia cu biletul: Bine faci, bine gasesti. Mama soacra.
A treia zi se duce la ginerele cle mare si se arunca in piscina. De aceasta data ginerele a lasat-o sa se inece. Dimineata, in fata casei era un Mercedes cu urmatorul bilet: Bine faci, bine gasesti. Tatal socru.

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama

Mergi la inceput

Un barbat evadeaza de la inchisoare, unde a stat 15 ani.
Intra prin efractie intr-o casa, in speranta ca va gasi bani si arme si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge tinta la toaleta.

In acest timp, barbatul ii spune femeii: "Draga mea, tipul asta e un evadat, uita-te la hainele lui! Probabil ca a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, sa faci tot ce-ti spune. Te implor, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el. Tipul asta mai mult ca sigur e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!!"

Femeia, uluita de spusele sotului ei, ii raspunde: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Si mi-a spus ca e homosexual si ca crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Iar eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc!!"

Sotul tocmai termina de citit " Barbatul casei " o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia . Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice :
- De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvantul meu e lege !!! Ai inteles ??? Asa . Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez . Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza !!??
Nevasta zice :
- Cei de la pompe funebre .

Accident grav de circulatie. Soferii: unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f**e in c*r pe soferul ranit grav. La care intreaba: - Ce faci dom'le, esti nebun? - NU...doar ii acord primul ajutor! - Pai primul ajutor se acorda prin "gura la gura"... - Asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat!

La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba: Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba: Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma.. si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p**a sculata ... la care baba ofteaza: - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...

Un tip agata o femeie extrem de grasa si o duce acasa; ajung ei in pat si tipul se suie pe ea...Dupa cateva momente o intreaba:
-Auzi draga, ai ceva impotriva sa sting lampa asta din tavan?
-Nu, de ce, esti pudic?
-A, nu, dar ma cam arde la buci!...

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 33+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buuune bancurile
ala cu 'barbatul casei" cool
fetelor va urez "Weekend placut!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

super tari bancurile fanna!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Andra pentru fetitza ta, sa-ti traiasca, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa si sa va bucurati de ea! (scuze pentru intarziere).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!

Mergi la inceput