Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Avalon spune:
Ioana, este posibil sa fi aparut polipul acela in urma inseminarii, daca zici ca a fost asa dureroasa... se pare ca aparitia polipilor e favorizata de unele procese inflamatorii . Daca sangerarea continua, decat sa te anemiezi sunt si eu de aceeasi parere cu fetele ca ar trebui sa faci histeroscopia, Ion Ionut am auzit ca e bun, spune-i ca ti-a facut laparoscopia si poate te programeaza repede. Te pupic, ai grija
Liana30 spune:
Ioana tin pumnii sa fie bine..si mergi odata la doctor nu mai sta asa..daca nu te simti bine..pup io..
va pupacesc fetelor pe toate..fug in pat..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
orchis spune:
Ioana, Avalon are dreptate! Am ramas gravida imediat dupa extirparea polipilor! Insa a durat mult (mai mult de doi ani!!!) pana sa scap de ei, pentru ca, cu toate monitorizarile (plus HSG si laparo), nimeni nu i-a prea vazut!
Multa bafta !!
orchis
14+
felicia_ spune:
Buna, fetelor!
IuliaBraila, condoleante...
Ioana, tin pumnii! trebuie sa rezolvi azi ceva!
Miki, zici ca de la vitex fruit a crescut cantitatv CM? Ca si eu am aceasta probelema...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Am fost la Giulesti la dr. Ion Ionut si pot sa spun ca a fost in primul rand om si apoi medic. Problema e ca d-sul nu a vazut nimic in uter, eu bineinteles ca nu i-am spus:"stiti am un polip si vreau o histeroscopie", eu i-am spus ca am o problema, ca sangerez de 15 zile si nu stiu de ce. Mi-a spus ca sunt doua variante, dupa parerea lui: 1. ori a fost un avort menstrual si deaceea am avut intarziere si menstruatie prelungita, ori 2.: e posibil sa se formeze vreun polip si el sa dea sangerare. M-a mai chemat dupa doua zile, ca sa vada cum mai stau cu sangerarea si sa vedem ce e de facut. Eu i-am spus ca am facut beta HCG in a 12 a zi de sangerare si a calculat el, plus intarzierea de 5 zile, as fi fost in z44 de menstra trecuta, deci prea tarziu pentru un beta concludent. Mi-a zis ca daca as fi facut un beta in prima zi de intarziere ar fi putut spune cu siguranta, daca e avort menstrual, sau nu. El a inclinat mai mult spre prima varianta, ptr. ca spune d-sul betaHCG la un asemenea avort scade brusc. Nu mai stiu ce sa cred. Ma gandesc acum ca poate ecograful de la Giulesti nu e asa de performant ca cel de la Elias si poate nu a putut vizualiza acel polip mic. Nu mai stiu ce sa cred, voi vedea miercuri ce mai vede la eco, oricum o sa-i propun o histeroscopie dr., macar in scop de diagnostic si tot o s-o fac, pentru ca nu-mi place incertitudinea in care stau acum. Va pup si multumesc pentru tot fetelor!
Orchis tu aveai sangerari in afara perioadei menstruale, cand aveai polip??? Multumesc pt. incurajari!
miki-miki spune:
Ioana sper ca in curand sa se rezolve ac problema. Mai incearca un ecograf. Du-te la Costache Adrian care e f bun ca ecografist. Nusy stiu ca nu sangera dar avea ciclu cui dureri si abundent. Nu stiu dc are vre-o legatura cu polipul.
Felicia de la Vitex . Scrie in prospect ca sunt si pt amenoree dar si pt dismenoree. De fapt regleaza organismul si are efect progesteronic. E f bun in PCOS. Acum nu stiu dc o sa aiba ac efect si la tine.
Miki
orchis spune:
Ioana da, aveam in fiecare luna, z.13-14 mici sangerari (pete maronii!) Eu am facut eco 3D la MedLife (dr. Chitescu) unde s-au vazut 3 (din cei 4) polipi! Totusi, dr. (Niculescu de la Giulesti) mi-a facut intai histero de diagnostic si doar in urmatoarea luna histero operatorie...
Te pup
orchis
14+
Ioanatugs spune:
Orchis deci sa inteleg ca nu se pot vedea la orice ecograf??Of...atunci asta e... Si la mine nu sunt pete maronii, e chiar sange rosu si desi sunt in z15, inca nu mi s-a oprit sangerarea, care nu e nici abundenta, dar constanta. Am luat supliment de fier, ptr. ca sunt f. palida si am deja mici ameteli, sper sa mi se opreasca cat mai curand. Multumesc frumos de raspuns si sarcina usoara in continuare!
Miki-miki nu prea stiu unde sa mai fac eco, ca peste tot e cu programare si doar la spital poti face atunci cand ai nevoie. O sa vad ce mai fac pina miercuri.
IULIABRAILA spune:
Ioana, eu te sfatuiesc sa faci si ceva analize la singe si de coagulare....nu poate dura o singerare dupa avort menstrual atitea zile, parerea mea. aspirina iti poate da dereglari de coagulare, luata in cantitati mari si pe baza unui organism mai anemic.
iti tin pumnii,
IULIA
20+