Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 30
andrabirni spune:
fetelor, am vazut ca tot ati scris despre broscute....dar de elefanti ce stiti?Am auzit o prietena ca si elefantii sunt aducatori de noroc si fertilitate.Ea are o colectie intreaga, cica uniti in sir....
Copilutzu, as merge la cumparaturi, dar ma "uit" prin magazine si cheltui tot bugetul familiei...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Gudinde draga, n-ai ce-i face, daca e lipit banutul, asta e!! E greseala din fabricatie cred eu, dar poti s-o asezi pe bani, pentru ca am auzit ca pe cele cu banut lipit, e bine sa le asezi pe bani cand pleci de acasa. Ce mai faci vecinico?? Te tii de broscute????
Piticul eu am facut doar doua instilatii in viata mea si nu m-a durut nici una, din contra. Din cauza xilinei cred, am avut o stare de beatitudine toata ziua.Si stiu ca a trecut toata solutia, adica a fost permeabilitate 1, dar una era infundata la baza uterului si nu s-a desfundat nici dupa laparo. O sa incerc cu histeroscopia s-o desfund, dar Tutunaru e prea ocupat acum si ma tot amana, sper s-o fac in primavara asta totusi. Si eu as vrea sa raman timpul in loc la 33 ani
IuliaBraila felicitari pentru baietel, sa-ti traiasca si sa creasca mare si cuminte la mami in burtica!
Copilutzu ia lasa draga butoiul si astenia de primavara, ca ma superi!!! Hai priveste ce frumos e afara si fa o plimbarica si pe urma o sa vezi ce bine e!!! Capul sus si mergem inainte!!
Aurel_cris i-mi pare tare rau pentru esecul tau! Despre GIFT pot sa-ti spun si eu mai multe daca vrei, pentru ca m-am documentat destul. Insa in Romania nu se face, poate in Anglia, ca la noi inca nu face nimeni, desi se bat unii cu pumnii in piept ca vor face in curand. Ti-o spun eu sigur, ca la noi nu se practica inca.
Donatino multa bafta cu aceasta IA, sa fie cea norocoasa!
Andrabirni multi pupici!
Mirela_1 inca nu am pus la cale intalneala pentru broscute, dar te luam si pe tine, cand ne hotaram, da???
Avalon ce mai faci iubita???
Liana30 i-ti tin pumnii stransi sa fie totul bine! Bafta luni la betaHCG, sa fie totul bine.
Fetelor, eu cred ca m-am dereglat rau, pentru ca sunt in z35 si nici urma de rushi. Nu mai stiu ce sa cred, de bebe nu poate fi vorba, pentru ca nu stiu daca am prestat de trei ori toata luna asta, din cauza sangerarilor acelea lungi. Asa ca nu mai stiu ce sa cred!!
poze
Mirela_1 spune:
Ioana, parca poti sa stii de unde sare bebele? Merg si eu dupa broscute, sigur, numai ca eu termin cam tarziu serviciul. Da' vedem noi.
IULIABRAILA spune:
fetele, ce stiti de Liana ?
ca trebuia sa aduca o veste, ceva......offf, sint cu inima in git!
si mai repede cumparati broscutele alea, ca trece luna....
IULIA
23+ FLORIN MARIO
orchis spune:
aurel_cris, scuze am incurcat un pic borcanele...am scris la alt subiect (paciente ale dr.T) despre GIFT! Am dat si doua adrese unde poti gasi toate informatiile despre aceste proceduri.
Categoric, nu se fac in Romania, dar pentru ca am vazut ca locuiesti la Londra.... acolo SIGUR e altceva. Si eu tot in Britania cautam o clinica !
Pupici!
orchis
16+
aurel_cris spune:
ORCHIS ma duc si caut acolo,merci mult
ANDRABIRNI
IOANATUGS merci de informatie,am sa vad ce pot afla si eu despre aceasta procedura
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
Gudinde draga, n-ai ce-i face, daca e lipit banutul, asta e!! E greseala din fabricatie cred eu, dar poti s-o asezi pe bani, pentru ca am auzit ca pe cele cu banut lipit, e bine sa le asezi pe bani cand pleci de acasa. Ce mai faci vecinico?? Te tii de broscute????
Ioanatugs
danotino spune:
fetelor, va pup
n-am prea intrat ca sunt in sesiune. acum am luat o mica pauza. sunt ziua 4 dupa IA si parca nici n-a fost, nu simt nimic. cred ca am ovulat mult dupa IA, adica sambata seara. am prestat preventiv si sambata, sper sa fi fost ceva gigei in intampinarea outului si sa fi fost calea libera. acum doar DD stie.
copilutz, multumesc pt sustinere.
ioana, bafta si tie in tot ce ti-ai propus sa faci luna asta. sper ca rezultatul la histero sa fie bun si sa te apuci cat mai repede de bebe.
liana????
avalon, ne lipsesti.
iulia, ma bucur enorm ca esti bine si iti doresc o nastere usoara si un bebe voinic si frumusel.
va doresc o noapte frumoasa.
danotino