Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Avalon esti haioasa rau, tu ai fund mare??? Pai e bine, sotul tau ce zice??? Si cat de mare poate fi, hai spune-mi cate kg ai si pe urma mai vorbim. Eu m-am ingrasat, de la 52 am ajuns la 55, asa ca am de dat jos, nu gluma!! Dar vine postul Pastelui si intentionez sa-l tin, asa ca voi da jos atunci. Cat despre tura prin magazine, in principiu dupa ora 15:00 i-ti convine??? Ca pe urma stabilim si o zi saptamana viitoare daca ai timp.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ioana . Merg si eu cu voi dupa broscute.
Mikisor, nu mai sapa. Vezi la endometru la cap trecut, pag 18-19.
Avalonu,, eu iti doresc bafta.
O data si-o data tre' sa-l vad si eu pe Tutu asta. De cate ori dau vreo cautare pe google si ma baga pe infertilitate.ro ma amuz copios. E mare figura si daca mai e si dr bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Miki, pai sa stii ca nu e greu sa ne intalnim, mai ales ca noi ne si cunoastem deja Uite, fetele rad de mine! Pai da, le da mana... Ioana arata ca o balerina, a mai facut si gimnastica! Ioana, sotul meu niciodata nu vrea sa recunoasca ceva naspa atunci cand il intreb cum arat... ma crezi ca nu am un cantar in casa? Cantarul meu este oglinda... asa ca o sa-mi prinda bine postul! Ar fi super dupa ora 15, dar eu termin programul din pacate la 17 in cursul saptamanii. Vorbim la telefon si stabilim o zi daca nu ti se pare prea tarziu atunci! Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioana da ce inaltime ai tu de zici ca esti grasa la 55 de kg? Eu nu stiu pe unde e cantarul meu dar sigur am vreo 62 (la 1,70m). Eu sunt balerina (balena mica).
Se pare ca pe site scrie altceva decat stiam eu si la brosca mea nu-i iese banul din gura pt ca e prins acolo, se misca doar. Acum e prafuita ca a prfuit-o Renovatu . Hi ... cat a fost casa cu fundul in sus broasca mea a sta acolo si Renovatul a avut grija sa nu mi-o ia cu lopata cu moloz cu tot. Am mai spalat-o dar i s-a luat patina si acum nu mai are tenta aia de vechi.
Mirelush merci ca ma scapasi de sapat. Ma duc sa vad ce e cu triunghiul bermudelor.

Miki

Mergi la inceput

Mirela_1 mergem iubita, cum sa nu?? Cat despre Tutu, e medic bun, n-am ce sa-i reprosez, dar sa stii ca are si toane ca orice om, asa ca daca la prima intalnire il prinzi in toane proaste, nu mai mergi a doua oara! Intreab-o pe Avalonel, cum a fugit dupa prima programare acum cativa ani?? Si eu am zis ca plec de la el, cand m-a luat peste picior intr-o zi, asa ca depinde de noroc!!

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

Bine ca ai reparat podoaba dar vad ca tot faci greseli rutiere. Nu mai treci pe rosu dar treci pe galben si pe interzis.
Ok, bichinii nu ii asortezi dar ceva cizmulite sau o esarfa si un ruj rosu nu merge.
Miki

Pai ce sa fac daca ma grabeam si pe harta pe care m-am uitat eu nu scria ca strada aia e cu sens! am vazut semnul, dar nu stiam cam ce distanta ar fi de mers pe jos... asa ca am riscat! Cat despre accesorii, eu nu mi-am gasit o poseta in viteza in care eram, esarfele nici atat...

Mergi la inceput

Miki-Miki pai tu esti inalta iubita! Eu am 1.65 si 55 kg, asa ca nu e bine, dupa standardele mele din facultate!
Avalon e perfect dupa ora 17:00, eu am spus dupa 15:00 in ideea ca nu pot dimineata, pentru ca dorm! O tragem si pe Mirela dupa noi daca poate... Pai sotului sigur ai place ca esti mai cu forme, dar eu tot nu pot sa cred ca tu esti grasa....O sa vad si o sa-mi dau cu parerea...ok???

poze

Mergi la inceput

S-a facut, atunci! Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon, gata, citii. Mai citisem eu asta dar mi s-a parut ca citesc in zig-zag sau ca nu are cap si coada . Oricum tb sa ne conversam pE mess intr-o zi ca tot nu-mi vine a crede. Stii ca si mie mi-a zis la eco ca am un nodul hipoecogen de 16mm pe peretele anterior? Chistul ala care e cu semnul intrebarii (ca e hematic sau nu) il am, dureri la am ..... endometrioza ma cheama. Pai tu care sustineai sus si tare ca la tine nu e ajunsasi sa crezi ca e? Vreau si eu la Tutuuuuuuu. Offff.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

am venit si eu intr-o vizita virtuala pe la voi!tot optimiste,pline de viata si puse pe shotii sunteti!
IULIABRAILA...........lasa rusinea la o parte ca nu prea e de noi!sarcina usoara in continuare!
Ioanatugs...........felicitari ptr.casa!sa o stapaniti sanatosi si sa vina bebe cat mai repede!
Mirela_1.........bafta multa pe 17!
miki-miki..............te ti de vizite si surprize,hai?!?!?
Liana30.............brava!odihna cat mai multa!!!!
Avalon.............ai vazut ca ai rezolvat si problema cu parul?!?!?stiam eu ca ai sa gasesti tu o solutie!
bafta multa la cumparat broscute si sa fie cu noroc!!!!!

noi azi am fost la controlul lunar si se pare ca bebe deja e pregatit de iesire.in schimb......am scapat de chist si acum m-am procopisit cu un fibrom.doctora mi-a zis ca cica il tratam dupa nascare doar daca imi face probleme,altfel....il lasam linistit acolo.cred eu ca am sa trec iar pe ierburi cand am sa-mi revin!!!!vineri am programare la eco3d si sunt tare nerabdatoare!!!!!!

va pupic pe toate!

Carmen 30+cu

Mergi la inceput