Aici,in Olanda (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Waw asta da pas sa te muti peste ocean...La noi parca nu se mai termina. Suntem in continuare ocupati cu aranjatul casei. Anky am incercat sa-ti dau un pm ,dar nu imi iese. poate incerci tu. as vrea sa te intreb cate ceva si nu vreau sa deranjez fetele cu problemele mele.
Alina Maria mersi pt. gandurile tale. poate ne intalnim intr-o zi sa mergem impreuna prin oras impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by miana

Waw asta da pas sa te muti peste ocean...La noi parca nu se mai termina. Suntem in continuare ocupati cu aranjatul casei. Anky am incercat sa-ti dau un pm ,dar nu imi iese. poate incerci tu. as vrea sa te intreb cate ceva si nu vreau sa deranjez fetele cu problemele mele.
Alina Maria mersi pt. gandurile tale. poate ne intalnim intr-o zi sa mergem impreuna prin oras impreuna.

MMI

Miana

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100358

Ti-am trimis PM..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Salutare fetele,

ma scuzati ca dau buzna peste voi.. dar as avea nevoie de ceva informatii de la voi, lalelele.
Am postat un subiect la generale dar mi-a fost mutat la cariera si acolo doar bau-bau mai intra din cand in cand. Iata despre ce e vorba:

M-am apucat sa depun cv-uri pe la ceva firme in Belgia si Olanda. Nu ca as fi neaparat hotarata sa plec din tara.. dar asa.. sa vad daca ma cheama cineva. Si surpriza: am cateva oferte. Am trecut de interviurile de la resurse umane si de interviurile tehnice la telefon si urmeaza al treilea interviu la care se va discuta si de salariu. Pentru al treilea interviu trebuie sa vin in Belgia deocamdata. In Belgia trebuie sa merg la interviu la doua firme iar in Olanda la una singura deocamdata.
Problema mea e ca nu stiu ce salariu trebuie sa cer. Este vorba in principiu de un job de consultant SAP junior. In toate cazurile mi se ofera masina de serviciu si telefon, plus beneficii ca asigurare medicala. In conditiile in care o sa trebuiasca sa platesc o chirie, cam de cati bani as avea nevoie sa traiesc decent? Cam care sunt preturile la chirii? Si de ce informatii as mai avea nevoie in caz ca ma hotarasc sa chiar vin?

Multumesc,
Indu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetele,poftiti la capitol nou
Aici,in Olanda(16)

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput