Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 22
fecian spune:
Alina
Sunteti tare dragute tu si fetita ta. Iar motanul e bestial..O sa ne luam si noi unul , dar dupa ce ne mutam la casuta noastra. Sper sa fie totul bine si prin septembrie sa ne si mutam.
Anky da' ce ati gasit acolo de e asa de fain??? Si chiar ca m-ai acut curioasa..cat face biletul pana in America? Si noi nu avem nevoie de viza?? Hai ca pun prea multe intrebari
... Sunt prea curioasa
V-am pupat pe toate fetelor
Felicia 
anky spune:
Fecian,biletul costa cam de la 600 de euro in sus,depinde de companie.
Fiind cetatean olandez nu ai nevoie de viza.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
jenn spune:
Doamnelor, am si eu o intrebare.La ce cosmeticiana mergeti?Pina acum nu am gasit decit stilul cu prosopelul cald si umed,masaj si curatare ff putin...Am plecat acasa cu aproape acelasi numar de puncte negre...
Va multumesc!A!era sa uit:Anky cocediu placut!
fecian spune:
Jenn din pacate nu am ce sa iti recomand. Eu de obicei imi cumpar diferite masti pentru fatza si cam atat. Mai am un gel exfoliant(era sa scriu epilator,
) pentru fata si nu mai am nici o problema.
Anky atunci iti uram un concediu bestial si cu multa relaxare
Felicia 
Alina Maria spune:
Anca vacanta placuta !
Jenn eu ma duc la o prietena romanca care face extraordinar de bine o ora jumate pt. 20 euro , e superrrrrrrrr .
Fecian multumim pt. complimente si multa putere si rabdare la mutat .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
anky spune:
Jenn,eu merg aici cam de doua, trei ori pe luna simbata,e foarte misto,ma relaxez o zi intreaga.Fac diverse masaje(tratamente) faciale si corporale,este piscina,sauna,solar.Dupa o zi din asta ma simt ca noua 
http://www.aestas.nl/
fecian spune:
Anky fain locul...dar nu cred ca este asa ceva pe la noi...O sa intreb si eu prin zona. Eu am mari probleme cu petele pe fata. Am incercat cateva tipuri de creme dar nu am avut deloc succes...
Jenn, Alina
. Voi cand plecati in concediu?
Felicia 
anky spune:
quote:
Originally posted by fecian
Anky fain locul...dar nu cred ca este asa ceva pe la noi...O sa intreb si eu prin zona. Eu am mari probleme cu petele pe fata. Am incercat cateva tipuri de creme dar nu am avut deloc succes...
Jenn, Alina. Voi cand plecati in concediu?
Felicia
Poti sa cauti in Gouden gids sau sa cauti pe internet.Spacenters sint cam peste tot.
Ce pete ai pe fata si ce creme ai incercat.? Poti sa intri la magazinul de produse cosmetice Douglas daca ai nevoie de un sfat,se organizeaza de multe ori workshopuri la care poti sa iei parte (un make-over de ex.)

fecian spune:
Anky la Douglas e fain..Imi place ce au pe acolo. Mi-e tare rusine sa ma duc acolo sa le zic sa ma aranjeze si pe mine...Dar petele mele..Le am de cand sunt mica...Si daca le vezi...se intind pe jumate de corp..jumate de fata, de gat, o mana... E aiurea rau de tot. Cel mai urat se vede pe gat si spate... Nimeni nu stie ce e..si faza e ca se extinde in fiecare an, dar nimeni nu are o explicatie, si eu am incetat sa mai gasesc una. Mi-au aparut dintr-o data de cand aveam vreo 4 ani si de atunci nu mi-au mai disparut..Sunt ca niste pistrui..Nu stiu ce sa zic, sunt ciudate...poate o sa fac o poza sa iti arat cum e.![]()
Felicia 
anky spune:
quote:
Originally posted by fecian
Anky la Douglas e fain..Imi place ce au pe acolo. Mi-e tare rusine sa ma duc acolo sa le zic sa ma aranjeze si pe mine...Dar petele mele..Le am de cand sunt mica...Si daca le vezi...se intind pe jumate de corp..jumate de fata, de gat, o mana... E aiurea rau de tot. Cel mai urat se vede pe gat si spate... Nimeni nu stie ce e..si faza e ca se extinde in fiecare an, dar nimeni nu are o explicatie, si eu am incetat sa mai gasesc una. Mi-au aparut dintr-o data de cand aveam vreo 4 ani si de atunci nu mi-au mai disparut..Sunt ca niste pistrui..Nu stiu ce sa zic, sunt ciudate...poate o sa fac o poza sa iti arat cum e.
Felicia
Ar trebui sa consulti un dermatolog.