Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 15
gusta spune:
Alina felicitari de noul job astept de baut.
Am fost la medic in Roterdam la Saint franciscus ,m-a vazut medicul si a zis ca tebuie operatie.Sunt pe o lista de asteptare de la asigurare si o lista de asteptare la operatie totul ar dura cam 4 luni maxim.Eu am sa incerc sa sun asigurarea si sa grabesc un pic procesul.Marimea sanilor este 80G si indiferent cat ar lua din ei mai mici de un d mi-a zis ca nu mii poate face el incearca.Eu ma gandesc ca daca mai dau jos ceva poate reusesc sa imi faca un c.Poate imi iau rosii in cap dar eu una m-am saturat de sani astea si de problemele pe care le am de la ei,am coloana deviata hernia neoperabila dureri de imi vine sa mor cate odata si lista ar mai continua.
E adevarat ca saptamana viitoare e mai rece ?Sper ca nu.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Alina felicitari de noul job astept de baut.
Am fost la medic in Roterdam la Saint franciscus ,m-a vazut medicul si a zis ca tebuie operatie.Sunt pe o lista de asteptare de la asigurare si o lista de asteptare la operatie totul ar dura cam 4 luni maxim.Eu am sa incerc sa sun asigurarea si sa grabesc un pic procesul.Marimea sanilor este 80G si indiferent cat ar lua din ei mai mici de un d mi-a zis ca nu mii poate face el incearca.Eu ma gandesc ca daca mai dau jos ceva poate reusesc sa imi faca un c.Poate imi iau rosii in cap dar eu una m-am saturat de sani astea si de problemele pe care le am de la ei,am coloana deviata hernia neoperabila dureri de imi vine sa mor cate odata si lista ar mai continua.
E adevarat ca saptamana viitoare e mai rece ?Sper ca nu.
Gusta,iti opereaza sinii sau hernia,ai zis ca hernia e inoperabila.Mooamaaa 4 luni sa astepti pentru operatie ?.Mai bine te operezi in Ro imediat,de ce sa mai suferi atita.
Off...te cred ca te deranjeaza enorm sinii si ca ai neplaceri din cauza lor,de ce sa iei rosii in cap,e foarte normal sa te operezi daca te deranjeaza.Hai,capul sus si ai incredere ca o sa fie bine.Totusi vei simti o diferenta de la cupa G la cupa D.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
Gusta,ar trebui sa mergi in Ro sa consulti si acolo un medic,cum adica hernia e inoperabila?.Eu zic sa consulti un doctor si in Romania.
gusta spune:
Da Anky asa au spus 2 neurologi si eu crap de dureri fac fizioterapie si nici eu singura numai stiu ce sa imi spun.Clar ca in concediu in romania voi mai vedea si alt medic.De sistemul asta sunt satul,dar acuma daca as face operatia as scapa de o povara destul de grea.
anky spune:
Gusta,tot nu mi-ai raspuns la intrebare,iti opereaza si hernia sau doar sinii ?Du-te in Romania,ce mai astepti?.Zau ca nu te inteleg..
gusta spune:
Numai sani ca ei zic ca hernia se rezolva cu fizioterapie.
leistra spune:
Pupici tuturor fetelor din partea noastra![]()
gusta, multa sanatate! eu nu m-as duce in Romania sa ma operez, e adevarat ca si aici ai parte de neplaceri, dar in Romania mi se pare mai nasol, din pacate trebuie sa astepti atat de mult
alessia, da esti mai asa de nostima cand scrii, imi place mult!
alina, nu stiu sigur daca vom veni maine, sotul mi se pare ca nu prea are chef si nu stiu inca unde o putem lasa pe cea mica ca se duc toti la biserica dupa-amiaza, asa ca nu stiu inca![]()
Azi mi-a zis sotul sa ma duc sa imi iau ceva frumos de imbracat, ca vrea sa imi faca cadou, si mi-am luat ceva elegant si frumos, dar nu am pantofi, trebuie sa ma uit si de pantofi, chiar aveam chef sa imi iau ceva, dar cred ca ma apuc de cusut singura, am vazut azi niste stofe foarte misto, mi-as putea face si eu ceva nou din cand in cand
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
anky spune:
Gusta,si in Romania sint doctori buni,ca nu sint conditii este alta treaba, dar ce preferi pina la urma,sa iti rezolvi problema sau sa stai aici ,sa mori de durere caci nu te opereaza numai cind au ei chef cu toate conditiile bune din spital.Sincer eu o prefer pe prima.
Uite,am un var care locuieste in Suedia,a fost operat de citeva zile la Cluj de pietre la ficat,avea cam 24 buc.
.In Suedia,tot asa, trebuia sa astepte pina in septembrie
,e tot cu lista de asteptare.A fost operat si se simte foarte bine,cit ar fi trebuit sa se chinuie pina in septembrie,daca nu se si ducea pe apa simbetei...
cu toate conditiile din spital la care nu putea sa ajunga.
danyce spune:
Salut, fete cucuiete,
Alina, sanatate, fericire si un super calduros "La multi ani!"
Anky, noi lucram si ne plimbam cand nu suntem la servici
, asta facem. Azi am fost toata ziua pe traseu: la Ikea pt un dulap pt dormitor si 2 scaune pt masa de bar din bucatarie(doar sa ne uitam ca le ia Fons cand se duce singur pe-acolo sapt viitoare), pe la Makro la cumparaturi si pe la o firma de mobile pt gradina pt casutza (in sf o sa apara si aia), pe la o cunostintza operata de hernie in vizita, iar in cele din urma pe la bunici ca altfel nu mai putea Alma de dorul lui opa. In rest, suntem bine, sanatosi si cu chef de mers la Romanika. Chiar ca abia astept, desi mi-e groaza de calatorie pt ca Alma e din ce in ce mai incapatzanata. Cam astea despre noi.
Leistra, ce fain ca stii sa cosi! Si eu am o masina buna de cusut, primita acum 2 ani de ziua mea de la soacra&co, dar inca nu m-am invatat sa cos ca lumea. E drept ca nici nu m-am pus des sa exersez.
Gusta, iti urez multa sanatate si sper sa te operezi si recuperezi repede, oriunde ar fi sa faci operatia.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
alessia105 spune:
Buna buna ..hop si eu 
Scuze in primul rand ca nu am mai apucat sa scriu ...am un subiect la generale care dintr-o simpla idee s-a transformat in copilul meu de suflet si mai fiecare minut liber il dedic "puncusorului "
danyce
Poate niste joculete si opriri dese o vor ajuta pe Alma sa fie cumintica si sa va lase sa va bucurati de vacanta 

anky
ce fac piticii?? ce prostinele au mai facut ??

leistra
sarut mana esti dragutza ...eu scriu mereu ca si cum as scrie unor priteni ffffffff dragi 
gusta
multaaaaaa sanatate si multttt curaj
sincer te invidiez ptr ca si eu trebuie sa urmez acelasi drum ...eu vreau macar D daca nu se poate mai putin ..dar din cauza medicilor romani am o frica groaznica de doctori ...nu m-as duce la doctor nici daca is pe moarte ...Si Ben are hernie neoperabila ( apasa pe un nerv sau e imbarligata cu un nerv ..ceva de genul asta si risca sa ii paralizeze piciorul) ..avea dureri insuportabile ..si olandezu' si belgianu' a zis la fel nu se poate face nimic ..i-au facut epidurala ..dupa a doua nu a mai avut dureri si sunt vreo 9 luni de atunci ...
va pup si va doresc o saptamana buna si claduroasa ( macar in suflet
ca se pare ca vremea ne rezerva altceva )

----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu