Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 11
ardeiash spune:
anky: sa-ti traiasca ingerashii: sunt tare frumosi/// de fapt tot familionul m-a impresionat!
s-auzim numai de bine! si 

alessia105 spune:
Buna buna ..hop si eu 
Nu am mai scris azi ca si ieri m-am simtit groaznic ..ma doare fffffffff rau capu .asa ca in curand desi am frica in san tre sa ma duc la doctor..( asa am io o frica de doctori de la nasterea lui Sebi )..creed ca e o cariutza ascunsa care sapa sapa sapa 
..offfff asta mai lipsea..
Dantje
...va pupacim pe toti 3 si sper ca sotul tau si-a revenit ..Ce face Martijn? ..Chiar ma gandeam sa le intreb pe fete de tine dar am cresut ca nu mai intrii pe forum ...am mai intrebat pe cineva de tine ( dar nu mai stiu pe cine ..parca pe Daria sau Adseana )..Imi era dor de voi 
..Sarut mana ptr urarile ptr Dezbracatu' 007 cel mai mare bandit din Zeeland 
leistra
eu is mai zapacita de felul meu ...in liceu imi spuneau Anomalia ...si numai anomalitatea mea cronica m-a tinut pe linia dreapta ca ,desi anu asta schimb prefixul crede-ma ca am trait mai mult si de cat o femeie 60 de ani( si nu il schimb prefixul cu 6
) ...am trecut prin multeeeeeeeeee , rele ,grele ..dar asta e ..capu sus ..pieptu afara ...si un haz de necaz ...Na ma mir cu cine semana Benny sau Sebi cand fac vreo prostiutza
//pe Sebi eu l-am invatat sa fac prosti ...
..sa se suie in copaci ..etc ( ma rog in limita bunului simt) ...acu vine si Benny la rand sa se faca el mai mare ca scot eu untu din el 

Fetele intrebare intrebatoare ..ca io is cazuta din pom ...cum naiba e cu biletele de bus??? cu stampilatu ??
In Be era o cartelutza o bagai in aparat ...3 zone ..si gata ...aici mi-a stampilat 2 cartele cu zona 3...celelante zone mai is valabile ???Intreb ca mi se pare cam piperat 4 euro si (4.60 parca) ptr cativa km ( mai putin de 20) in Be plateam 2.5 pe zona a 3 a chiar daca era distanta si de 70 km ..ba daca il luam de la boertabac ( tutungerie ) il luam cu 2 euro ca aveai reducere ...
Nu as vrea sa le arunc daca mai pot fi folosite ...va multumesc frumos ...
fetele o intind ca numai pot imi explodeza ...bolovanu de cap ...va scriu maine ( daca oi mai trai
)..va pup ..O zi frumoasa 

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
alessia105 spune:
Ardeiash ...nu pot sa ma duc la culcare fara sa te pup 

Cu drag,
Va

Alessia
, Benny
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by alessia105
Ardeiash ...nu pot sa ma duc la culcare fara sa te pup
Cu drag,
Vadulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
[/url]
mutumim.. la fel ,,, mai nene .. dar nici cu-ai tai nu mi-e rusine!! sunt simpatici foc baietii tai.. si cam cuminti!! sa-ti traiasca!

gusta spune:
Buna dimineata.
Ieri aici a fost o vreme naspa si vad ca azi e la fel si pe mine ploia asta ma deprima nu alta.
Alessia nu stiu cum sa iti explic ca sa intelegi.Pe bilet ai 15 zone (cred) daca ti-a bifat 3 restul de 12 sunt valabile.Sper ca ai inteles ca eu nu prea circul cu autobuzul dar nici carnet nu am.
Va vine sa credeti ca debea astept ziua de 16 sa vad ce se va intampla.
Pup fetele dulce si sper sa ne mai auzim.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
mutumim.. la fel ,,, mai nene .. dar nici cu-ai tai nu mi-e rusine!! sunt simpatici foc baietii tai.. si cam cuminti!! sa-ti traiasca!
Ha ha ha ha ...ceiiii mai cumintiiiiiiiiiiiii
]Ia uitati ultima moda in materie de tratamente faciale si corporale
by Dezbracatu'007Asta a sa nu se plictiseasca mama
revin ca tre sa il imbrac ca de la atatea tratamente faciale ( mai ales pe pielea canapelei ) mi s-a incretit mie pielea

Cu drag,
Va

Alessia
, Benny
anky spune:
Buna fetelor,azi ma simt si eu tare naspa,cred ca m-am pricopsit si eu cu o gripa intestinala
,am niste frisoane si ma dor toti muschii.Mi-am stors niste portocale si o mega lamie,sper sa imi treaca.Mi-e groaza sa nu ii apuce si pe copii.
Danyce,asa e bine daca ne intilnim la sfirsitul lui aprilie.Puteti veni si voi incoace cind aveti chef.
Leistra,merci,si voi sinteti frumusei![]()
Dantje,bine ai revenit in the club.Ce face Martijn,mai e bolnavior?
Alina,voi cum sinteti?
Ardeiash
,ai si tu ceva poze?.
Alessia,Beny al tau e mortal...Cris s-a minjit intr-o zi cu crema neagra de ghete,pe fata,in par,cuierul din hol si minjise si buggyul care e rosu..
.Cind l-am vazut, nu stiam, ce sa sterg mai repede
.Cum il scap o clipa din vizor,cum face cite o boacana
.Ma duc acu sa il schimb ca mi-a raspindit un parfum pe aici,mai ceva ca un autentic Channel
.
de la noi toti
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
alessia105 spune:
Anky 
..multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanatate ...cred ca si eu am ceva ..dupa durerile alea de cap ..mai devreme mi-a fost fffffffffffff fring tremuram nu alta ...acum imi ardeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fatza de nu stiiu cu ce sa o mai racesc ....offffffffffff urasc sa nu ma simt bine
..si Cris al tau e ca Benny al meu ..tratamentul si l-a aplicat azi cand tocami postam un messaj ..nu a durat mai mult de 30 de sec cat am stat cu spatele la el ( ca de cand cu Benny si Dc-ul mi-am dezvolatat simturile mai ceva ca Napoleon ....vb cu fratele meu ( voce) ..scriu pe mess sau pe Dc ...mai fac un site ...si cu ochii la benny ..si daca se poate toate in aceleasi timp
) ...iar cu parfumul cred ca e chestie de agatat ...si benny se parfumeaza de miroase pana la veci ( au trei nepoate care vin in vizita din cand in cat )
gusta
sarut mana ,,ma lamuri ..pe bilet erau doar 3 zone si soferul stampilase nr 3 ...deci celelante se considerau anulate din oficiu ..asa ca azi am luat ( de fapt a luat ca e vb de Ben ( ceva ca abonamentul pe o luna ..19 euro ) ...
Noi am patit sapt trecuta o nepatita si am ramas fara masina ...ne-a confiscat-o politia de frontiera 
...noi abia mutandu-ne aici ..Ben care e un lenessssss fara pereche ...nu a trecut masina din Be in NL ..si colac peste pupaza pe 25 feb i-a expirat revizia belgiana ...si ptr ca el avea buletin de olanda si masina de Be li s-a parut suspect ..deci au retinut masina ptr verificari ...e toata tevatura asta costa vreo 600 de euro ..e si acu el e chitit sa ii de-a in judecata ptr ca masina era a lui ..chiar daca era imatriculata in Be ...ma rog nu te poti intelege cu al nebun si cu principiile lui ..asa ca pama la termenul de judecata masina ramane la ei ..si el mere cu bus-ul ..mai naspa e ca in masina are sculele si ii e cam greu cu munca ..dar unde nu e cap ..vai de picioare ...greseala se plateste ...Ce mi se pare mie de fffffffff prost gust e ca i-am luat masina si l-au lasat ca pe prost pe marginea soselei ...la vreo 5-10 km de primul oras ...de a mers asta pe jos de i-au iesit ochii
Ahhh noi sa fim sanatosi ...ca belele curg garla
...acu vb si ma dau mare dar sapt trecuta numai eu stiu cum turbam de draci ..cea mai neagra luna la noi e luna februarie ..iar ziua mea ghinionista miercurea ![]()
Cu drag,
Va

Alessia
, Benny
ardeiash spune:
anky: am o gramajoara de pozici.. insa nu le fac publice din motive personale... sorry...
alessi, anky: pe cand p la pralinute ? n u v-am mai auzitt

anky spune:
Salut fetele,iara trageti chiulu...?
de 8 martie,ziua gagicelor.Sa aveti o zi frumoasa plina de soare si muuulta iubire alaturi de sotiorii vostrii
,vad ca si soarele ne iubeste azi
.Al meu sotior nu a uitat ca e 8 martie si mi-a adus de dimineata un buchet de flori.
Mi-a trecut si bruiajul din stomac,ieri nu am mincat decit fructe,nu mi-a trebuit nimic altceva
.Aseara am facut o baie aromata (sare marina cu un amalgam de alge marine),foarte faina,m-am relaxat mai ceva ca la un Spacenter,am adormit imediat dupa toata povestea asta.Mi-am pus si citeva luminarele,mai lipsea doar muzica.O sa repet azi si cu muzica asa ca de 8 martie
de la noi toti
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"