Lucru manual - arts & crafts (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Diana, am admirat "ghipsul" si fimo...frumoase rau de tot, si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu admir si buchetul de trandafiri din fundal ! Superbi !
Dana29, ce culori frumoase ! Superbi si trandafirii tai ! Foarte atenta la detalii ca de obicei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by DanaD29

fetelor azi am primit si eu pachetul cu fimo si m-am si pus pe treaba ,am copt doua martisoare :)) http://www.topblog.ro/resserver.php?blogId=117&resource=S6000566.JPG eu sunt mandra de reusita

ce pot face doua maini dibace http://www.sireneanee.3x.ro

M-ai terminat! Superbe martisoare

Intrebare: DanaD29 si Ppisic cu ce ati facut voi benzile aurii? Fimo auriu n-am gasit, cred ca voi folosi oja...

PPisic e frumos de lucrat cu Fimo, dar de atunci n-am mai incercat. Parca mi-e frica sa nu stric bunatate de pasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor ce e FIMO asta si cit costasi de unde s epoate procura.....am ineles din ce am citit pe aici ca este un material care se baga la ciptor si se usuca....dar ca este scump cit adica ????nu se poate inlocui cu altceva

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

hai ca am scris ca o cisma .....scuze

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Monique uite aici Fimo:
http://www.perfectdeco.com/shop/produse.php?cat=51
Uraa, au adus si alte culori!

In rest, vezi raspunsurile date de ppisic mie, sunt foarte utile.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

fimo l-am cumparat de pe siteul mai sus numit si dupa ce am facut comanda eu au aparut si alte culori :( eu am luat doar rosu ,portocaliu si alb ,marginea aurie e facuta cu un lac care se foloseste la picturile pt unghii ,tot un fel de oja .ma bucur mult ca va plac primele mele creatii cu fimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

am mai facut o descoperire :)) fimo merge copt si in tigaia de teflon cu folie de aluminiu pusa pe fund si cu capacul pus dar nu etans si apoi pus pe ochiul de la aragaz la foc mic-mic ,se fac mai repede cca 10 min si pot fi supravegheate mai usor "cocaturile" uite ce am facut eu in tigaie http://www.topblog.ro/resserver.php?blogId=117&resource=S6000571.JPG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Felicia, pe pandativele mele auriul este realizat cu o vopsea pentru ceramica si sticla, am folosit-o doar pentru medalioanele facute din ceramica. Fimo se gaseste si auriu, dar sunt si culori acrilice care se potrivesc. Cu oja incearca pe o bucatica mica, tocmai am citit pe un alt forum niste experiete neplacute cu lac pt unghii ( forum olandez) Se pare ca unele lacuri se mai crapa...Eu am avut doar experiente pozitive cu lacul transparent de la Maybelline din cauza ca asta aveam in zona

Dana, sunt faine martisoarele! Ai prajit fimo in tigaie? Foarte inventiv, dar vezi ca e toxic, emana fum/gaze nu tocmai sanatoase mai ales daca e asa aproape de sursa de caldura...eu ma gandesc sa cumpar un cuptor electric ( daca gasesc ceva ieftin) doar pt asta...in cazul in care ma hotarasc ca vreau sa fie un hobby serios...pt. ca de obicei ma plictisesc repede

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata.
Am facut ceva incercari cu pietrele cumparate ieri; din pacate pozele sunt chiar proaste, dar am o scuza eram mult prea adormita la ora 6, cand le-am facut: Speckle Stone si Sodalit.
Abia astept sa le termin diseara.

Acum ma duc sa vad pozele voastre si noile culori de fimo.

Mergi la inceput

buna dimineata.intrebare pt fetele din bucuresti de unde luati pietricele...diverse ca eu nu gasesc decit prostii sau cel putin mie nu-mi plac.

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput