Cristina Rus ?????
Raspunsuri - Pagina 2
nikole spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578quote:
Originally posted by nikole
oi fi eu indragostita iremediabil de greci/grecoaice, dar dupa mine fatuca asta tre sa mai traiasca vreo cateva vieti sa o ajunga pe Despina Vandi...
eu ador muzica greceasca, accentul, limba greaca, si sincer Despina mi se pare infinit mai ...femeie!
Sunt totalmente de acord cu tine!
Eu nu ma las pana nu ii ascult pe DESPINA SI ANDONIS REMOS live...tre sa ajung si prin Grecia, intr-o vizita!
Mi s-a ridicat parul pe mine cand am ascultat melodia...de fapt vocea!
Cine-a auzit-o vreodata pe Despina cantand live intelege imediat diferenta si de voce si de atitudine. N-am nimic cu Dra Rus, imi e chiar simpatica, dar sa nu-si atribuie lauri care nu i se cuvin!
Ia ascultati www.youtube.com/watch?v=MH99boUB-9c" target="_blank">aici voce !
Canta live aproape in fiecare seara, sa vad eu vreo mimoza de aici capabila de asa ceva! Si apoi imi retrag afirmatiile.
Artemis, Ubitului
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578
Canta live aproape in fiecare seara, sa vad eu vreo mimoza de aici capabila de asa ceva! Si apoi imi retrag afirmatiile.
Artemis, Ubitului
Ar cam fii ceva mimoze...iti propun sa o asculti pe Andra care desi e foarte tinerica ...no comment, iar Monica Anghel nu mai e de tare multisor mimoza.Ar vrea Despina sa cante ca M.Anghel....
Si mai sunt voci in Romania care pot sustine concerte live
Artemis1578 spune:
Am zis mimoze cu pretentii!
Andra si Monica Anghel sunt fenomene! Le apreciez si le iubesc!
Dar, in afara de ele si inca vreo 2-3 zic eu, daca stam sa enumeram nulitatile din muzica romaneasca ne pierdem toata ziua!
sileriki spune:
Fetelor nu va certati , era o simpla intrebare , pe mine m-a lasat cu un gust amar ce am vazut , eu nu am stiut ca anume Cristina a copiat melodia , mie una mi-a placut foarte mult , si am zis uite ce cantece frumoase stie fata aceasta , cand colo ....
ok o duminica placuta Tuturor
evi , Eric 14.06.2000
ninocikap spune:
quote:
Originally posted by sileriki
Fetelor nu va certati , era o simpla intrebare , pe mine m-a lasat cu un gust amar ce am vazut , eu nu am stiut ca anume Cristina a copiat melodia , mie una mi-a placut foarte mult , si am zis uite ce cantece frumoase stie fata aceasta , cand colo ....
evi , Eric 14.06.2000
eu nu inteleg ..cum adica daca e copiata nu iti mai place..? oricum si daca nu era..? crezi ca si le compunea ea...? sunt o gramada de interpreti.... ca ei asta sunt... unii le compun melodiile ..iara ei le interpreteaza.. sincer mie mi-a placut melodia...si la inceput cand nu stiam ca o canta Cristina Rus si imi place si acum. si mi se pare ok atata timp cat a platit ..si nu a cantat-o cum fac altii cu atatea alte melodii...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
nikole spune:
quote:
Originally posted by ninocikapquote:
Originally posted by sileriki
evi , Eric 14.06.2000
eu nu inteleg ..cum adica daca e copiata nu iti mai place..? oricum si daca nu era..? crezi ca si le compunea ea...? sunt o gramada de interpreti.... ca ei asta sunt... unii le compun melodiile ..iara ei le interpreteaza.. sincer mie mi-a placut melodia...si la inceput cand nu stiam ca o canta Cristina Rus si imi place si acum. si mi se pare ok atata timp cat a platit ..si nu a cantat-o cum fac altii cu atatea alte melodii...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
De acord cu tine aici.Nici pentru mine nu conteaza cine si pe care copie, e treaba lor, atat timp cat se potriveste vocii, si rezultatul e unul placut auzului...
tocmai ce mi-am amintit...este o melodie(o manea) a lui Adrian(cred, nu stiu exact, un prieten din tara mi-a trimis-o cu ceva timp in urma prin e-mail)NUMELE TAU se numeste...
am avut socul(nu exagerez) sa descopar, ca de fapt originalul apartine unei grecoaice(ca sa nu fiu chiar off topic),este o melodie superba...
si uite cum domnul Adrian a mai facut ceva bani pe spatele altora...ceva imi spune ca el nu a cumparat nimic, nici un drept nimic...poate ma insel totusi!
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
nikole spune:
no ca gasisi melodia cu pricina
www.youtube.com/watch?v=IGJ6-GxHTWI&mode=related&search=" target="_blank">aici
ii merge mintea lui Adrian asta minune...
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
Artemis1578 spune:
Nikole, daca ai sti cate melodii celebre ale grecilor sunt copiate..........
Si daca nu as fi stiut ca fac bani pe talentul altora, tot nu mi-ar fi placut manelele, dar asa.........
Ps: Elli Kokkinou e celebra si printre primele voci in Grecia acum. Am vazut-o live in Noiembrie. Cum o auzi in clip, la fel si pe scena! Aceeasi voce, fara falsari!
iliuta spune:
Uitati aici alta pe care au furat-o Daniela G si Liviu ala...........: http://www.youtube.com/results?search_query=despina+vandi+magapaz......
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela