Aspirante optimiste>20 ani(37)
Raspunsuri - Pagina 3
didi-anda spune:
ADE
.
DANIELLE
si spor la lucru.
OLIVIA
inca nu iau . sapt viitoare am sa ma duc la cineva sa vad ce si cum. cand voi lua, iti voi spune
![]()
fetele va pup 

ade7928 spune:
Asa e Kory, multumesc de incurajari! Azi sunt mult mai bine, ieri eram terminata, nici n-am mancat nimic toata ziua. Azi m-am trezit un pic mai optimista si cu forte noi.
Mamica de Iulia-Monica (13/07/2000)
olim spune:
salutare tuturor
anca
multumim de capitol si sa dea DD sa fie plin de
fetelor, va multumesc din tot sufletul

stiu ca sunteti alturi de mine i ca ma pot baza pe orice pe voi, dar uneori am niste caderi de morala
, .
bun venit celor noi si multa bafta la
cat mai repede

bb_yasmi spune:
buna fetele!!
eu am ajuns de la job si am bag un pic in pat ac sunt cu moralul jos....
. azi z17 nici urma de ovulatie, dar nu merge chiar asa treaba......cand ma trezesc sar pe un "test" sa vedem el ec zice....:)
va pup pe toate si ne auzim un pic mai incolo...
vreau si eu un bebic!!
ade7928 spune:
quote:
Originally posted by didi-anda
ADE.
DANIELLEsi spor la lucru.
OLIVIAinca nu iau . sapt viitoare am sa ma duc la cineva sa vad ce si cum. cand voi lua, iti voi spune
![]()
fetele va pup
Didi,
si pentru tine!Mamica de Iulia-Monica (13/07/2000)
ade7928 spune:
Olim, capul sus!!! Daca eu pot sa-ti spun asta, dupa ce am trecut prin ce am trecut, e lucru mare!
O sa fie bine, o sa ai BB curand!
Mamica de Iulia-Monica (13/07/2000)
Olivia26 spune:
Fetelor, iar sunteti triste...![]()
Haideti, capul sus optimistelor.
Va
si arunc spre voi niste veselie si voie buna. Au ajuns?
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
numeioana spune:
Olivia, multumesc frumos! La mine au ajuns... Imi fac iluzii daca sunt convinsa ca luna asta raman gravida?? Doamne, ce optimista incurabila sunt!! Poate e molipsitor optimismul meu![]()
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
olim spune:
olivia multumesc pentru sprijin

ade

pe mine m-a lovit azi melancolia, mai ales ca a murit si un vecin de-al meu din roamania, la 42 de ani, si in februarie sunt 7 ani de cand a murit mamica mea draga

.Si de cate ori se apropie luna februarie imi aduc aminte
.
Chiar inainte sa moara mama , cumnata mea a aflat ca e insarcinata, si ii ziceam sotului ca va naste de ziua mamei, si asa s-a si intamplat
Sper sa imi revin repede
Olivia26 spune:
Ioana, ma bucur ca au ajuns

Sa stii ca si eu am sperante si ma rog la DD sa vina bb cat mai curand ca simt ca nu mai am rabdare.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare