Aspirante optimiste>20 ani(37)
Raspunsuri - Pagina 26
ancadragoman spune:
Dani stai calma si du-te maine sa faci analiza de sange.
Acolo iese sigur.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Olivia26 spune:
Daniela, nu ti-a facut vaginala, probabil ca sa nu deranjeze pe bebe. Dar maine fai testul de sange, nu? Si vei sti cu certitudine.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
danielle02 spune:
fetelor,ati scris,nu v-ati jucat
daniela
ancutza cum mai stai cu tzatzucile? te mai dor? pe mine ma mai jeneaza mameleoanele.
toater fetele gagicile
danielaradu spune:
dr a zis ca ea nu crede ca nu sunt...crede ca sunt gravi dar ca nu poate detecta aparatul marimea de la 5 spatamani...oare?????
eu sunt convinsa ca sunt gravida ca nu pot sa am asemenea intarziere...dar...sunt suparata acum..
ma duc sa ma culc ca mi-e somn tare...
o asteptam pe bebita
madutza_bra spune:
Ceeee????
de ce nu ti-au facut vaginala?
Cauta un cabinet unde se fac sigur eco vaginale si programeaza-te.
Si tu si noi stim ca oricum este BB. Trebuie doar sa gasesti pe cineva care sa ti-l arate
Olivia26 spune:
Madutza, http://lilypie.com/trying_to_conceive.php
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
danielaradu spune:
vineri ar trebui sa merg la sange ...nu mai am nici un pic de vointa ...m-am saturat..
dr a zis ca e convinsa ca e bb dar sa mai astept cu toate investigatiile macar o saptamana pana il vede ea
o asteptam pe bebita
teomaria spune:
quote:
Originally posted by Cocolyso
Fetele,
Eu sunt in z9 si observ ca e o secretie transparenta, de fapt si de dimineata am obesrvat cand m-am trezit ca e chiar foarte umed.
E semn de ovulatie?
S-ar putea sa ovulezi peste vreo 2-3 sau 4 zile.La mine asa se intimpla, din ziua in care apare mucusul fertil mai dureaza pana iese testul pozitiv.As zice sa faci un test, sa fii mai sigura...si n-ar fi rau sa prestezi de-acum incolo, caci mucusul acesta e mijlocul lor de transport spre ovul.Spermatozoizii vor sta pregatiti sa atace momentul X.Bafta!
numeioana spune:
Inseamna ca e suuupeeeer! Un ginecolog isi da seama daca e sau nu sarcina prin palpare. Si daca a zis ca e atunci e!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.