Zodia Gemenelor (14)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by ina C

"Sunt mindra ca sunt geamana"
Am citit undeva , cindva ca gemenii sunt foarte multumiti de zodia lor si au o afinitate deosebita fata de alti gemeni.O fi adevarat?

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Eu simt toate astea!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by ina C

Buna, fetelor!

"Sunt mindra ca sunt geamana"
Am citit undeva , cindva ca gemenii sunt foarte multumiti de zodia lor si au o afinitate deosebita fata de alti gemeni.O fi adevarat?

Sigur ca da!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Desi nu e genul dv. sa leneviti, azi va cuprinde o stare de comoditate ce va blocheaza orice initiativa. Chiar daca va asumati sarcinile de serviciu ce va revin – mai mult de teama sefilor – nu veti reusi sa duceti mare lucru la bun sfârsit, pentru ca interesul dv. este mic iar cheful de munca... zero. Sunteti cu gândul în alta parte, ati avea altceva mai interesant de facut, de aceea neglijati serviciu sau scoala, ceea ce poate genera o impresie negativa asupra dv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Rela#355;iile cu cei din jur vor fi foarte bune, c#259;ci “du#351;manii” “au luat vacan#355;#259;”. Ve#355;i avea timp s#259; rezolva#355;i toate treburile care cad în sarcina dvs. #351;i asta chiar cu mult entuziasm #351;i dinamism, ceea ce v#259; face s#259; v#259; pute#355;i bucura #351;i de ceva timp liber. S#259;n#259;tatea aste excelent#259;, iar banii încep s#259; fie suficien#355;i cât s#259; nu v#259; mai face#355;i probleme în viitorul apropiat

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Te vei gasi prins in situati mai putin obisnuite si in conversati tot atat de ciudate. Nu-ti etala rigiditatea fiind prea critic. Trebuie sa asculti mai intai si sa experimentezi daca vrei sa-ti largesti aria cunostintelor.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
am trecut sa va salut si s va doresc un wek frumos tuturor
si sa va dau o veste mare.SUNT
Va pup pe toate
a, mi-am dorit o balanta, dar se pare ca voi avea un sagetator

Mergi la inceput

Olim, felicitari si bineinteles o sarcina cat mai usoara

Ati avut ocazia sa o vedeti pe Naomi Campbel (gemenuta de a noastra)mergand la lucru zilele astea?
Mi-a placut sa o vad destinsa,bine imbracata/prea stilata pentru
De celalata gemenuta Angelina Jolie nu mai de bine.Ii sta bine ca mama a 4 copilasi si sunt sigura ca vor mai urma si altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

fetelor ,am muncit ieri pe rupte de aveam azi dimineata febra musculara asa ca azi s-a adeverit horoscopul in care nu am avut chef de munca ,deh.. nu mai am acea forta ca acum vreo 5 ani si in plus ieri am smotruit singura fara nici un ajutor (a mint... ,sotul mi-a intins al treile rand de rufe pe sarma ,la rugamintea mea binenteles ca tot era in balcon la tigara ).Maine si poimaine lucrez asa ca am facut pauza la curatenie....pana saptamana viitoare .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la !

gemanutzele, dragutzele.

O zi minunata!

ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Olim, felicitari!sa ai o sarcina usoara!
Eu ma apuc de curatenia pentru Paste!e mult de facut dar e frumos cand e toatul curat!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput