Zodia Gemenelor (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

blackgirl, bine te-ai intors printre noi.Ai lipsit cam mult.
Iata si horoscopul pentru azi:

Prima zi de primavara îmbie pe toata lumea la comunicare, la distractie, si puteti descoperi cât de multi prieteni aveti. Apar tot felul de semne de simpatie si afectiune de la persoanele care tin la dv., gesturi care va fac mare placere. Vestile curg din toate partile, invitatiile la o cafea sau la o plimbare sau chiar aveti ocazia de a va câstiga prieteni noi. Declaratiile de dragoste nu lipsesc.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

blackgirl,

Multumim pt horoscop, Luna! Suna frumos!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mai intai de toate...

HAVE A NICE SPRING!!!!

...si horoscopul pe azi:

"Ai nevoie de incurajare. Ti-a cam disparut pofta de viata. Se zice ca timpul le rezolva pe toate, asa ca lasa mina asta de veteran de razboi si pune mana sa te distrezi"

Fetele, si voi va simtiti la fel? Ca eu speram azi sa-mi fie mai bine, dar ...nu este cazul Bine ca a avut mama ideea sa ne intalnim noi, fetele (ea, sora-mea si nepotica de 1,6 ani

O zi mai buna decat a mea va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

O PRIMAVARA FERICITA TUTUROR!
Va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Un martisor pentru fiecare din gemanute .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Activitatile in aer liber iti vor imbunatati starea de spirit. Este posibil sa fie nevoie sa pleci intr-o calatorie pentru a rezolva probleme de serviciu. Chiar daca nu e cazul, problemele de la serviciu iti vor ocupa gandurile chiar si in timpul liber

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, sunt in mare graba.
Am un wek supraincarcat, mai ales ca zugravii nu mi.-au terminat de zugravit acasa.Va doresc un wek frumos tuturor si sa ne auzim cu bine luni.pup toata gasca

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Norocul tine cu dv. în situatii în care legea nu tolereaza orice, dar faceti ce faceti si iesiti basma curata chiar si din cele mai ciudate încurcaturi. Scapati de o amenda, de o neregula, de o greseala personala – deci nu sunteti „prins” când comiteti fapta. Se rezolva totul mai bine decât ati fi sperat, numai ca, daca v-a mers acum, nu înseamna ca puteti risca si altadata. E doar o bafta de moment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai romantici decat de obicei, scoateti la iveala talente pe care si dv. insiva le-ati uitat. Maine, vorbiti mult, mai ales despre pagube
Va doresc un weekend placut!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

HOROSCOPUL SAPTAMANII

Gemenii risca sa rateze niste ocazii excelente de a face o impresie buna la serviciu din cauza unor accese nervoase care nu vor fi prea apreciate de sefi. Se pot trezi cu o sanctiune, sau chiar o retrogradare. Vor sta cam prost cu nervii in general si nu e exclus sa apara si certuri in cuplu.
Partea mai roz este ca planurile lor financiare vor avea succes si vor reusi sa-si duca la capat un proiect important.

Mergi la inceput