Am o prietena gravidutza,care nu se mai poate odihni decit daca nu aude nici cel mai mic zgomot,sau daca este bezna totala.
Dopuri pentru urechi si-a gasit,dar unde ar putea gasi masca pentru dormit?
Aveti idee? Ca la farmacii s-a uitat lumea strimb.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Brenda, sa vorbeasca cu cineva care calatoreste mult cu avionul.Eu spre exemplu am acasa 4-5 buc.Numai ca eu trec pe acasa numai in weekend si sunt si cam imprastiata.
Dar daca imi amintesc weekendul asta de problema asta.o sa-ti dau un pm si poate ne intalnim pe undeva sa-ti dau o astfel de masca.
Ha, ha, ce toane de gravidutza. 
Se poate sa gasesca prin magazinele second-hand, sau isi poate confectiona ea sau o croitoreasa. Si eu am ceva asemenator, intr-adevar luat mai demult dint-un second-hand, era un set ptr avion, sigilat, si cu alte produse. Arata cam la fel ca o masca de carnaval, din acea de pus pe ochi, si e facuta din ceva gen fash matlasat. La nevoie cred ca e simplu de facut de mana. ![]()
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Se gasesc in hipermarket (eu am vazut in Carrefour mai demult) la raionul cu valize - sa se uite cu atentie. Eu am si una facuta acasa, din atlas umplut cu ceva moale, si e OK.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Eu am una luata de la samsonite....am luat-o din magazinul din Marriott.Cred ca se gasesc si la Leonardo pt ca si ei vand valize samsonite.
==========
Corina
Albumul meu
Aha,am priceput,deci in general la articole pentru voiaj....
Angela,multumesc mult,dar las-o sa se duca sa-si cumpere,ca isi poate lua ce ii place...Eu o sa-i spun pe unde gaseste
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI