Masca pentru dormit
Am o prietena gravidutza,care nu se mai poate odihni decit daca nu aude nici cel mai mic zgomot,sau daca este bezna totala.
Dopuri pentru urechi si-a gasit,dar unde ar putea gasi masca pentru dormit?
Aveti idee? Ca la farmacii s-a uitat lumea strimb.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Raspunsuri
angelapriboi spune:
Brenda, sa vorbeasca cu cineva care calatoreste mult cu avionul.Eu spre exemplu am acasa 4-5 buc.Numai ca eu trec pe acasa numai in weekend si sunt si cam imprastiata.
Dar daca imi amintesc weekendul asta de problema asta.o sa-ti dau un pm si poate ne intalnim pe undeva sa-ti dau o astfel de masca.
Alex2 spune:
Ha, ha, ce toane de gravidutza.
Se poate sa gasesca prin magazinele second-hand, sau isi poate confectiona ea sau o croitoreasa. Si eu am ceva asemenator, intr-adevar luat mai demult dint-un second-hand, era un set ptr avion, sigilat, si cu alte produse. Arata cam la fel ca o masca de carnaval, din acea de pus pe ochi, si e facuta din ceva gen fash matlasat. La nevoie cred ca e simplu de facut de mana.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Ioana75 spune:
Se gasesc in hipermarket (eu am vazut in Carrefour mai demult) la raionul cu valize - sa se uite cu atentie. Eu am si una facuta acasa, din atlas umplut cu ceva moale, si e OK.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
BraveGirl spune:
Eu am una luata de la samsonite....am luat-o din magazinul din Marriott.Cred ca se gasesc si la Leonardo pt ca si ei vand valize samsonite.
==========
Corina
Albumul meu
brendamitran spune:
Aha,am priceput,deci in general la articole pentru voiaj....
Angela,multumesc mult,dar las-o sa se duca sa-si cumpere,ca isi poate lua ce ii place...Eu o sa-i spun pe unde gaseste
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI