Mamici din Arad...??? (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, gata, te-am iertat!
Am vazut gongolinii in pozele noi.

Diana, mersi de "egzplicatii", nu gaseam niciodata pozele noi a Ioanei numai dupa ce dadeam toate paginile.

Mihaela, nu ma invidia ca daca sta 2 zile ii bine.
Doamne ce cumintel e Matia!
Azi n-am fost afara ca m-am grabit sa termin mancarea.

Maria, ce mai faceti, nu ne pui poze noi?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ne-a prins o ploaie afara de mama mama. Noroc ca am fost inspirata si nu am lasat acoperitoarea de la carucior acasa. Am fugit pe ultima portiune de drum, da' tot m-am udat.

Alina.a, da soramea era aia. Lisa e o dulce si e un copil tare cuminte. Iti dau un exemplu, Lisa e topita dupa tot ce inseamna ciocolata si mentos/tictac si intr-o zi cumnatul meu a venit acasa si i-a adus cioco si cand i-a dat-o a spus ca mananca maine ca azi i-a dat mama deja. Mi-a venit sa o manc. Stie ca nu are voie decat o anumita cantitate si respecta.

Ioana, eu nu mai zic nimiiiiiiic ...

Cristina eu am fost aia. Eram cu tatal meu cu masina, tocmai ne intorceam de la eco.

Miha, pana la umra te-ai hotarat unde tii ziua copiilor?

Gabi, am voie sa-ti laud sotzul??????? Nu spun nimic pana nu ma lasi tu.

Clau, iti trimit PM acum.

Diana cei cu asta la tine la semnatura : Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica?
Tipa aia cu gemeni se pare ca va avea totusi o fetita si un baiat, cel putin asa i-a zis Budau.

Waw, al meu prunc tocmai face kk a doua oara pe ziua de azi . Si tocmai ii schimbasem scutecul .

Intrebare intrebatoare: PREFERATI intalnirea de saptamana viitoare la mine in cursul saptamanii sau vinerea mai bine? Si inca ceva, la ora 18-18:30 e bine, ce ziceti? Astept raspunsuri mai ales de la cele care lucreaza.

Gabysilucy??? Pau? Alinutza13?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush cum nu gaseai pozele?Ca eu tot timpul pun link-ul de la pagina pe care sunt ultimele poze....

Flavia bine faci ca nu mai zici nimic.... ca m-au nenorocit restul fetelor azi....(adevarul e ca eu sunt ametita rau...).
Cu intalnirea eu astept sa vad ce zic restul fetelor....in principiu e ok oricand!

Eu

Mergi la inceput

Ioana, nu-ti apar ultimele poze, apar toate si doar daca mergi la ultima pagina le vezi pe cele noi sau daca faci cum a zis Diana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

flavia mie mi-a ramas in cap si e mai mult de un an si jumatate poate chiar doi de atunci...avea un an si un pic si a adus-o de cateva ori sora ta cu ea la aerobic.a pus-o pe saltea langa noi si statea cuminte ca un ingeras , vorbea intr-una si incerca sa imite exercitiile.ce mai era criminala.si sotul meu stie de ea il inebuneam de cap cand ajungeam acasa cu povestile,ca nu am vazut copil asa mic atat de cuminte si ascultator... sper ca e bine si ea si sora ta,sunt doua dragutze.daca ai cumva sa-mi pui o poza cu ea,daca se poate binenteles.

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anichka spune:

Buna fetelor!
Maria bine ati venit acasa!
Alinush arata foarte bine amandoua (fusta&taior)
Flavia, Albert al meu are aceeasi problema se constipa foarte usor! Iar cu vaccinul nu sunt in masura sa iti dau nici un sfat.
Claudelu e bine ca te stim ocupata !
Flavia noi nu o sa putem veni pentru ca vineri 2 februarie plecam la Arieseni!

Mergi la inceput

Alina uite aici si aici si aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

sunt adorabili amandoi! dar ce a crescut lisa... sunt eu aiurita sunt mai mult de 2 ani...felicitari si tie si surorii tale sunt tare dragutzi.
abia astept sa-mi vina randul si mie....

alina 14+

Mergi la inceput

A crescut da, trece timpul extraordinar de repede. Lasa ca daca ne intalnim (adica sper sa vii si tu) poate o duc si pe ea.

Ana, atunci ne intalnim in cursul saptamanii. Da de ora nu ai zis nimic, e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No pun poze in seara-noaptea asta , dupa 22.00.
Maine mergem la Szeged la control si la plimbare cu fam Racovitan .

Flavia ma gandeam la tine pt ca ziceai ca ma ia pe sus vantul daca bate mai tare.Eu sunt pt oricare zi dar sa fie ora 18-18.30
Gabi nu am inteles intrebarea ?!
Miha mergi la deschiderea semestrului ?
Maria bine ati venit acasa !povesteste tot aici cand te apuca bocitul.....bine ai venit in club !!!
Alina imi place taiorul si fusta.Ai curaj sa cumperi asa pe NV ?
Diana vad ca tot munciti ?pai Ovi spunea ceva de sambata ?!
Ioana va miscati repede cu apartamentul.Ati spart ceva pereti sau ati desfintat usi ?
Ana servesti Szeged ?

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput