Suceava! (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna ziua!
In sfarsit a rasarit soarele si in casa noastra...

Copii au reusit sa treaca cu bine si de aceasta gripa care face ravagii in toata tara...

Bebe Teo sta in fundulet si lucreaza din greu sa mearga in picioare

Am primit abecedarul electronic personalizat...nu pot decat sa-i multumesc doamnei Adina Tulbure din Constanta pentru tot...

Aseara am deschis vol 1...cu povestea personalizata pentru Andreias
Andreias era incantat...alerga dintr-un capat la celalalt prin apartament...ne lua de mana si ne ducea la calculator sa-l vedem pe Andrei...
Spunea...striga...UITE ANDREI...DOI ANDREI

SI ZANA CARE IL INVITA LA JOACA ERA SURIOARA LUI
A FOST MARE SARBATOARE...

COPII STATEAU TINTUITI IN FATA CALCULATORULUI...
ANDREI REPETA CATEVA CUVINTE SAU LITERE SI REVENEA PE "GLOBUL ROTATIV" CA SA-L VADA PE ANDREI

L-a chemat si pe tata sa-l vada pe Andrei cum se joaca pe calculator...

Le place foarte mult si catecul lui Aramis...asa cum e pus pe fraze...canta numai cand apasa (vor) ei...apoi Mos Craciun...imaginile sunt superbe...
Ma bucur din tot sufletul ca am reusit sa-l inveselesc pe Andreias...sa-l fac sa se simta important si apreciat...sa repete cu placere impreuna cu voi literele si cuvintele

Nu mai zic ce surprinsi sunt de Povestea cu baietelul (Ramon) care merge la sanius...la zapada care ne-a lipsit in realitate la toti...omul de zapada...

E superb tot ce s-a lucrat...

Asteptam cu nerabdare volumul 3

Va recomand cu caldura sa va jucati cu copii vostri asa cum ne jucam si noi...asa toate trec mai usor

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Simina, tare ma bucur ca au scapat ai tai copilasi de raceala. Cand vezi ce e pe la tv, si mai citesi si aici pe forum cazuri nefericite ca cel de pe generale, ma mir ca nu o iau razna....slava Domnului ca ati scapat.
N-am prea inteles insa ce joculet aveti voi...e ceva care trebuie sa-l cumperi dintr-un loc anume, ca as fi si eu curioasa....sau e tip fisier ce poate fi transmis pe net?

Carmen, ma bucur tare mult ca Daria e OK....stiu foarte bine ce ai tras anul trecut si ce probleme a avut...se pare, din cate am inteles ca nu a fost pana la urma vorba de astm daca nu a mai avut niciun simptom, nu-i asa?

Meg, ce mai faci, ce mai face flacaul din burtica??

Ilincalif, te ocupi cu invatatul?

Bafta tuturor fetelor ce sunt in sesiune!

Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ma ocup cu tratat una bucata sotz virusat ...sper numai sa fiu suficient de "tare" sa nu ma molipsesc..l-am trimis si la un dr mai serios (decat mine, care-s, nah...prea la inceput..), dar spre marea mea satisfactie i-a dat cam ce i-am dat si eu (vit. C, oscilococcinum, pastile de supt si paracetamol-coldrex), l-a examinat si i-a gasit fix ce i-am gasit si eu, dg e acelasi...acum stau cuminte si ma rog sa ii treaca repejor!!

ieri am gatit o multime de bunatati: supa de pasare, pulpe de pui la cuptor, spanac si banane prajite..

iar azi citesc despre imbatranire , din cartea cea mare si noua de geriatrie.

pupici tuturor!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna seara!
Multumesc pentru urari fetelor.
Carmen, sanatate ii doresc Dariei. Simina, ma bucur ca in sfirsit copii sunt sanatosi. Va doresc la toate sanatate si Meg, ai mare grija sa nu prinzi viroza.
Nici eu nu am inteles ce fel de joc era acela de care vorbea Simina.
Ilincalif, ne este dor de tine si de Zamfiruc.
Maine am liber si ma duc la un control la ochi. Ma doare in spatele ochilor caci lucrez zilnic 8 ore pe zi la calculator. niciodata nu mi-a placut sa lucrez la calculator iar acum , da cand am inceput serviciul am parte numai de asta. Ma rog, imi place, dar, nu chiar non stop ca acum.
In rest noi suntem bine, am luat tratament pentru lamblia si vom reface analizele peste 10 zile. Poate de asta nu manca copilul.
Va doresc inca o data numai bine si sanatate voua si la puiuti.

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Meg, sanatate multa sotului!Ai grija sa nu te molipsesti!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
Simina spune-ne si noua de alfabet. Ana se joaca de multe ori pe www.starfall.com si ii place f mult.
Crengu unde mergi la control? Am fost si eu in dec si ar trebui sa port ochelari cu protectie pentru calculator dar inca nu am avut bani sa ii fac si nu stiu cand se va intampla asta.
Megtine-te la distanta de viroze.
Oare ce mai face Dandush?
Doina ce gatesti astazi? Eu m-am saturat de sportul asta.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna ziua!

In sfarsit a aparut iarna si in orasul nostru...si am inteles ca o sa fie f frig toata luna februarie

Ce vreau sa va spun...
Am scapat de pneumonie...gripa...tuse si tot tacamul doar cu antibiotice din clasa cefolosporinelor:
Sirop pentru baietii mei:
-Cexyl
-Cedax
-Ceforte injectabil pentru pneumonia Dianei

Credeam ca v-am povestit de Abecedarul electronic
Am trimis pe mess (la cine am avut adresa) adresa de unde poate fi luat...
Eveline da-mi un PM cu mess-ul tau si-ti pot da un demo
Am cautat sa cumpar Cd-uri educationale pentru copii...dar in afara de un CD cu un iepuras in care se vorbeste romaneste...mare lucru nu le-a placut la copii
Pe starfall.com stau si ai mei...de aceea cautam ceva similar...dar pe romaneste...ca sunt mici si Diana incepuse sa vorbeasca in doua limbi...si chiar sa ma corecteze
Am descoperit intamplator acest soft si pot sa spun ca este deosebit...
Nu sunt scene violente...cuvinte dure...sau monstruleti si fantome cum gasesc in toate revistele de pe piata...sau pe care copii nostri sunt obligati sa-i urmareasca zi de zi la desenele animate
Am cumparat de Craciun un CD cu Scufita Rosie...am dat 47.5 RON pe un CD care pare facut din bucati...cu o muzica stridenta si obositoare

Acum am 3 CD-uri in care copii sunt strigati pe numele lor si invitati de o zana sa descopere litere, cuvinte, jocuri, povesti si cantecele
Am trimis fotografiile copiilor prin e-mail la echipa care se ocup[a de acest soft...astfel incat copii se vad si pe ei la calculator cand sunt invitati la joaca...sunt chemati pe numele lor...
Am facut si eu carticele personalizate...sunt frumoase dar s-au plictisit repede de ele

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna seara,
Azi am stat acasa dar sunt mai obosita decat daca mergeam la serviciu. Toata ziua am muncit ca un rob, am aspirat, am facut ordine prin frigider, am facut friptura si salata de vinete, am spalat un girlean de vase, am spalat rufe, etc. Acum sunt moarta de oboseala.
Carmen, am avut trimitere de la MF caci a fost luna mea de nastere si am certut trimiteri la analize si la ochi. M-am programat la Curcubeul la Novaoptic, dar a durat vreo 3 saptamani si am mai dat 150.000 lei. Nu prea mi-a placut ca s-a foit dr. cam si am stat cam mult la usa, cu 3 persoane in fata am stat o ora. Cu programare la 11 , am intrat la 12. Se misca ca ochiul mortului. Si apoi am aflat ca in policlinica , cu trimitere nu mai dai nimic. Ma rog, totusi m-a pus la multe aparate si in final, sunt bine merci, adica sunt obositi ochii de la calculator dar nu am dioptrii. Mi-a dat lentile de protectie calc. sunt cam scumpe dar cred ca mi le voi lua pana la urma. Va mai scriu maine caci are Sebi treaba si ma fugareste de la calculator.
va pup.

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Ma inscriu si eu in clubul sucevencelor!Sper sa ma primiti,caci de fapt sunt din Iasi dar de vreo trei ani m-am mutat in Falticeni.Am mai activat o perioada pe forum,iar acum am revenit,ca am reusit sa facem treaba buna cu click net-ul de la rtc!
DOINITA,ma gindeam si eu la o varianta de ajutor pt Dan!
Oricum va mai citesc!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Uite ca nu mi-am scimbat nici locatia,nici semnatura!
anna maria,mamica de Teo(4 ani)& Mary(2 ani)!

Mergi la inceput