FIV 98
Raspunsuri - Pagina 8
Adhnana spune:
pussi - bafta multa, hai ca nu mai ai mult si incepi si tu. Vad ca se strange gasca mare pentru februarie-martie. Succes tuturor!
Eu ieri, dupa 11 zile de stimulare, endometru era de 11,7. Nici nu stiu daca e suficient.
Adhnana
Moniland spune:
Andicu, de raman direct pe faleza la Constanta vin sa ma plimb, sa ma vezi . Iti multumesc. Sa fie cum zici tu.
pussi, te-ai descurcat foarte bine. Lasa kg ca e mai important organismul in perioada aceasta. Mi-ar place si mie cateva kg in minus dar alimentatia pare a fi importanta. Mai ales proteinele. Voi citi in urma sa vad sfaturile lui Lachi in legatura cu alimentatia. Daca faci miscare asa cum face Zouzou, e cu totul altceva.
Nicol, mie mi-a spus dr. ca cel mai important este sa nu fac efort. Mai ales din abdomen. Bafta multa si sa te auzim peste 2 saptamani ca esti .
Monica
andicu spune:
Am omis vreo 2 chestii, drept pt care:
Anto, La multi ani! sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca dorinta cat mai repede!
Nicol, bafta multa la ET !
Moni, te-astept sa ne plimbam burtile impreuna pe faleza!
Adhnana, sunt bine, multumesc de intrebare. Punctuletzul nu mai e punctuletz, acum e un bebe in miniatura, are 14 cm si danseaza samba la mine in burtica. Cel putin asa se vede la eco, ca eu inca nu sunt sigura daca ii simt miscarile deja sau nu. O sa va anunt eu de culoarea caruciorului, fiti fara grija!
Andicu 15+
Poze noi
pussi spune:
Adhnanae super bun endometrul si o sa mai creasca asa ca ai toate sansele, si din cei 8 foliculi or sa fie si embrioni puternici!! Tin pumnii
PUSSI
KoraPop spune:
dana_p te rog frumos scrie si in dreptul meu pe listuta pregatiri pt FIV cu dr. Tutunaru + Matei, ca prea e gol acolo...multumesc mult!!!
Kora
puiramy spune:
PUSSI Daca vrei scrie mai detaliat,te rog despre ce ti-a zis Zadori cu trompele, trebuie scoase sau nu daca sunt infundate.Eu sunt in dilema si trebuiue sa ma hotarasc intr-o saptamana.
Moniland Multa bafta si tin pumnii.De data asta reusim ai sa vezi.
pussi spune:
Puyramimi-a explicat ca exista 2 feluri de hidroxalpinx:
- un fel care se manifesta prin dilatarea trompei in momentul cand se introduce lichidul de contrast, fie la HSG fie la laparo - prin aceste proceduri se si determina, trompa se dilata in anumite locuri si retine lichidul de contrast urmand ca in maxim 1-2 zile trompa sa-si revina la forma normala. Acesta e si cazul meu, pe iesirea mea din spital de la laparoscopie scrie destul de explicit. In acest caz nu este necesara scoaterea trompelor.
- si cazul cand trompa e inflamata, are o umflatura pe ea si acea inflamatie secreta un lichid care e toxic pentru embrioni. In unele cazuri acel lichid secretat de trompa sa vede si la ecograf. La HSG se vede numai in cazul in care trompa nu-i opturata inaintea umflaturii si la laparo se vede clar ce si cum. Aici se necesita scoaterea trompelor.
Sper ca am fost suficient de explicita si ca am inteles destul de bine ce si cum(eu comunic cu Z. in engleza). O rog pe adelia Alin sa confirme.
puyrami daca ai facut laparo vezi ce csrie pe iesirea din spital
PUSSI
Moniland spune:
Adhnana, edometru trebuie sa fie >9mm ca sa prinda embrionii. Daca la tine e deja 11, si va mai creste, e super bine.
puiramy, asa sa fie. Sunt optimista.
Cris, mult succes!
Kora,
Liana, te asteptam, ca pussi ne da jumatati de informatii . Cred totusi ca e de bine.
Monica
antosit spune:
Dana, Moni, Adhnana, Pussi, Andicu multumesc pt. urari si Doamne-ajuta ca cele ce nu ne-am inplinit visul inca sa o facem cat mai curand!
Anto