Cluj rulz! (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

A! Maine facem 3 ani de cand ne-am casatorit. Suntem mai mici, dar fericiti.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata drajelor

Svety, ai inceput munca?sanatate la Dani probabil e de la masele numa daca mai creste febra sa nu fie rosu in gat.

Ioana, sa-i spun la fata ca ar fi un patutz disponibil in martie?
eu am ramas socata cate cereri am pt el si ptr haine de ale mele , am un sac si o gramada de solicitari.deci daca aveti haione care nu le mai purtati sunt persoane tare amarate

va pup o sa revin

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor.L-am facut .E negativ.Dar m-am grabit ca fata mare la maritat.Mai am 6 zile pana sa vina uratii.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Romana, mersik ca te- ai gandit la mine! Suntem ok, dar motivul absentei mele este faptul ca my husband a intrat in concediu pt elaborarea tezei de doctorat; si toata ziua lucreaza la calculator. Asa ca, io abia apuc sa arunc un ochi sa vad ce mai faceti. Ai cumva vreo cunostinta pe la cresa de care mi- ai povestit? Ca fara, nu am nici o sansa.
Svety, sanatate lui Dani! Care masele i- ai iesit 4 o data? Si pe Alex il sacaie tare caninii. Sper sa iasa odata!!!!Noi am fost azi la ROR. Sper sa nu avem reactii urate! O casnicie lunga si fericita va doresc (maine sigur nu intru)! Mama, ce tineri sunteti...... noi avem deja 5.5 ani de casnicie si 10 in total!!!
Stanca, vazut pozele din excursiunea voastra..... foarte frumoase......mi s-a facut un dor de Viena, in special!!!!!!!
Ramonella, tin pumnii pt test pozitiv! Nu mai fi asa de stresata!
Raluca, as vrea niste info despre cresa unde merge Stefania(nume, adresa, conditii, program etc); parca, am inteles ca e fb. Mersi!

Noi am fost saptamana trecuta pe la dr. Farcau si ne-a facut o gramada de investigatii! Io eram f stresata de greutatea lui Alex . Au iesit f b, dr a zis ,,ca se poate insura''.

Va pup pe toate!

Si vreu intalnire!!! Cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Corina, noi avem mai putin cu un an decat voi (si la nunta-18 mai 2002 si de cand suntem impreuna 1998 si din 1999 locuim impreuna)
Cred ca vindem apartamentul......phuuu

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by carrie
Simo, Mihai e la Posdam pina sambata cand e pe drum back.el e cu masina, tu cu ce mergi?
bravo cu Suzy,grea incercare
auzi,noi am pus jaluzele cu Rollstar si niste storuri super la fata in camera cu Trident.da sub 3 mil sa fie ce?

Sub 3 milioane o jaluzea. Am primit o oferta cu 360 RON pt jaluzeaua din bucatarie (1.30m x 1.37m)

Eu merg in Radom si apoi in Varsovia. Ma intorc duminica seara si calatoresc cu avionul. Cred ca l-am rata de data asta! Imi ramane sa sper pentru viitoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sa nu uit, sa va povestesc: Ieri Mihai era pe teren, la birou era colega si seful in biroul lui. Au venit 2 tipi si doamna ii arata la unu geamurile si celalalt a luat 25 de milioane.

Cris, inca nu lucrez. S-ar putea sa trebuiasca sa ma duc sa ma oftic la cineva...capo di tuti capi...Dar cat mai pot sta, stau. Cand ma trimite sefa ma duc...pana atunci ma fac ca ploua

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vai Simona ce melodie super.Am mai auzit-o dar azi am o dispozitie.....indragostita de viata.

Corina multumesc; si mie mi-e deja dor de duca.

Svety la multi ani impreuna fericiti si sanatosi va dorim

Ioana nu iti face probleme

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ce mai faceti fetelor?Am trecut sa va salut.Abia astept sa ajung in mai acasa, sa ne vedem.Sper ca in iunie sa va invit la noi acasa, ce ziceti?
codruta, de ce vinzi apartamentul?
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Simo suna-ma sa iti dau nr de mobil a tipului de la Trident sau de la Rollstar sa-ti dea oferte.diseara sa ajung acasa ca am sedinta de bugete de la 3 jumate.bleaaahhhh

Ramo, imi pare rau, las ca data viitoare iese cum vrei tu!

chiar Codruta de ce vindeti apartamentul?

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput