Cluj rulz! (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Rolo, I love you! I miss you!!! Ce bine ca ai mai scris! Ursuleatzo!

Svety, ce sa zic, faze amuzante...mai patesc si eu asa dar de la o varsta (a mea zic io) te simti bine la faza asta...la inceput, cand eram mai tanara, nu apreciam, "ce nu se vede ca-s doamna" ?!

Copii, nu am chef de scris, ma duc sa mai iau o cafea si sa mai bag niste cioco...mi-am cumparat ieri, inchipuiti-va...in rate!!! ciocolata!!! da dar de-asta nu gasesti la magazin niste stafide in ciocolata de te dai cu de pamant!

pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Se vede ca suntem surori. Si eu tot cu stafide in ciocolata ma tratez acum .
Fa bine si raspunde pe mess soro ca te tiui de 20 de minute.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am avut noapte alba. Bata-le gingii umflate. Sunt nauca rau si nici nu am chef de scris.
Bine ca ninge

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mai apropo de dintisori... habar-n-am de ce, dar la LUCA ii curge gurita nasol de tot... nu mai are de iesit nimic, oare de ce? si se si scoala noaptea de la unu la trei???

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mi-a ajuns Mihai acasa, ioi ce bine(desi mi s-au muiat picioarele cand mi-a zis ca a derapat din sens opus o cisterna cu remorca si era sa-i mature cu remorcasunt efectiv terifiata)

dar m-a luat in brate si mi-a zis ca are Doamne Doamen grija de noi!si ne uitam acuma pe geam si al picioarele noastre e tot Clujul cu acoperisuri albe si ninge asa de frumooos.ma simt ff romantica!

Rolo ma bucur ca esti mai bine, cate saptamani ai acuma?e activa d-soara?ca la mine e ca in masina de spalat in burtica

va pup girlz

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Am facut o achizitie interesanta... am comandat aparatul de purificat aerul SALIN... abia astept sa il pun in functiune... sunt atat de mandra de ce am facut cat timp ai mei dorm... hi, hi, hi! Sa vezi surpriza pe capul sotiorului cand se scoala ca doar nu credeti ca l-am luat pe cel mai ieftin, ce naiba, doar sunt femeie, nu pot sa ma dezmint!!!

Mergi la inceput

CRISTIANA- hmmmmmmmmm, ce n-as da sa vad si eu Clujul de sus... Cred ca va simtiti tare bine la casuta voastra noua! Si noi suntem un pachet de nervi cand vine vorba de casa, dar cred ca stii cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Salutare fetelor
Habar n-aveti ce tare va invidiez. La bucuresti e urat si mizerie, nici pomeneala de zapada. Nu am vazut anul asta zapada Mi-e dor sa vad albul zapezii, desi daca ma gandesc ce urmeaza dupa ce se topeste.....
Carrie am 30 de saptamani si activa e putin spus. Oricum comparatia cu masina de spalat e geniala E drept ca am avut saptamana trecuta doua zile cand mi-a dat dureri de cap ca abia misca si numai daca o provocam. In disperare zgaltzaiam burta sau puneam castile pe burta cu sonorul dat la maxim . Dupa l-am sunat pe dr. si mi-a zis ca nu trebuie sa ma speriu foarte tare, decat daca nu misca deloc 12 ore. Probabil a avut si ea 2 zile mai nasoale.
Svety nu stiu cum e la bebe dar la mine functioneaza clatitul gurii cu ceai de musetzel la gingiile iritate.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Romana, uite exact asa Dani s-a trezit la noaptea si 2h jumate m-am tot plimbat pana la patut si inapoi pana am cedat la 4 si Mihai s-a exilat in sufragerie. A dormit apoi destul de bine.

Rolo, Dani are o gingivita oribila! Bea si musetel, il dau si cu solutie de nistatin cu anestezina si alea alea. Seara ne jucam de-a "limba-albastra": eu si Mihai ne dam cu albastru de metil si ne scoatem limba in oglinda, sa se amuze copilu' si sa-l putem unge pe gingii, ca altfel urla.

Am facut salam de biscuiti, ca Mihai a zis ca naste daca nu mananca, si m-am pomenit ca nu aveam suficienti biscuiti; am pus piscoturi si a iesit dulcee.
Apropo de poftele lui Mihai:cand eram gravi n-am avut pofte, dar Mihai mergea pe la 11 dupa banane, capsuni, inghetata etc. ca nu mai putea.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

SVETY- e mortal Mihai al tau... ce metabolism de invidiat are... nu arata deloc ca e tare pofticios si mai ales ii plac asa de mult dulciurile... eu daca as manca dulciuri multe as fi o bila cu un singur L!!!

Mergi la inceput