HOME CINEMA

HOME CINEMA | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Vrem sa ne luam un TV nou,LCD la care sa "atasam" un sistem Home Cinema.Intrebarea este ce sistem? TV-ul e clar,Panasonic(avem majoritatea electronicelor de la ei si suntem foarte multumiti).In ceea ce priveste sistemul,mi-e teama ca nu o sa putem vedea la DVD player,decat filmele originale,dar prietenii nostri vin mereu cu avampremiere copiate de pe net.Am inteles ca sistememle astea foarte performante nu ar accepta cd-urile piratate.Stiti ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Nu stiu cat de performant e Home cinema-ul meu, este un Thompson, dar nu are absolut nici o problema cu DVD-urile copiate, totul merge ca si cand ai avea un DVD original, si imaginea si surround system.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Sa inteleg ca prin sistem intelegi un sistem de sunet si un DVD player. Stiu ca exista sisteme unde DVD player e integrat cu sistemul de sunet dar poti sa le cumperi separat si sa iti cumperi un DVD player care citeste DVD normal (asta inseamna original si/sau copiat) si fisierele in format avi, mpeg, etc.

Cauta un DVD player care citeste DivX. Recomand Philips sau LG. Si am vazut in Romania un player care cam batea la fund tot ce vazusem pina atunci (vara 2006). Marca este EBODA.

Am facut o cautare si poti sa cumperi sistemul complet:

http://www.e-boda.ro/produs.php?prod=26&cale=2

Mergi la inceput