Plita de aragaz noua,de inox.... nu am dezlipit imediat eticheta dintre ochiuri, iar acum s-a luat partial.
Cine stie o substanta care sa stearga adezivul ramas?
E un super-adeziv, pe care l-am incercat cu Cif si cu alcool tehnic!
mai incearca cu acetona (preferabil acetona pe bune, daca ai de unde sa iei, nu diluant de lac de unghii, care e acetona amestecata cu alti solventi mai slabi). anumiti adezivi se mai dizolva in acizi slabi (de genul otet, zeama de lamaie). altii in saramura foarte concentrata. mai sunt solutii speciale de scos adezivi si etichete, dar prin Ro nu am vazut (in state se gaseste o chestie de ii zice goo-gone, parca, destul de eficienta)
My life stinks
Scotch-ul...inventia secolului am luat aragazul si ochiurile erau lipite cu scotch...au iesit cu spirt
Nu am inteles f bine daca problema este eticheta care nu se ia sau lipiciulramas in urma ei ... daca este vb de lipici , vezi ca am mai intrebat si eu aici si a mers cu crema. Nu am mai incercat celelalte sugestii de la fete
Zambeste-mi!
Catrinel, a mers cu crema de maini! De necrezut, dupa atatea substante incercate!
Multumesc mult!
quote:
Originally posted by CRIXIA
Catrinel, a mers cu crema de maini! De necrezut, dupa atatea substante incercate!
Multumesc mult!
quote:
Originally posted by CRIXIA
Multumesc mult!
hi i s cu leucoplastul e la fel : eu rad cans imi aduc aminte de murphy, saracuL care zicea " sunt 2 feluri de leucoplast: unul care nu se lipeste si altul care nu se dezlipeste!! si ce dreptate avea!!
s-auzim numai de bine! si