Aspirante optimiste > 20ani(35)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
cine imi spune si mie : termometrele pt temperatura bazala sunt speciale? sau cele clasice?
vreau si eu un bebic!!
Alysh spune:
Pt temperatura bazala este recomandat un termometru digital. Se pare ca indica cel mai precis temperatura.
didi-anda spune:
fetele 

pupici multi pt voi.
azi am fost plecata si-am cumparat cate ceva, c-am prins reduceri.
is obosita de numa...![]()
eu sunt ziua 30. sigur fara bebe...deja m-am obisnuit...
anca m-ai intrebat de unde stiu ca-s dereglata....luna trecuta mi-a venit dupa 3 saptamani de intarziere.
asta este....deja nu ma mai necajesc atata. m-am obisnuit. peste vreo 2 sapt incep cu naturiste, poate ma ajuta in vreun fel. nu vreau sa bag medicamente in mine, ca toate au si reactii adverse.
winter spune:
Fetele

!Acum am ajuns acasa si am intrat sa vad ce faceti. Didi
poate deja e un
in burtika!Doamne ajuta!Numaram mai departe impreuna... IOANA ,PRINTESA
suntem optimiste in continuare!!! YSA, YASMI
!
danielaradu spune:
buna seara mfetele
acum ne-am intors is noi acasa - am fost in vizite-
eu tot ziua a 4 de intarziere tot nu mi-a venit
mai am 3 zile pana o sa fac testul...sper sa nu imi vina si sa imi naruie sperantele....dar dak trec totusi de ziua 7 nu cred ca mai am dubii in a fi insarcinata...desi eu nici acum nu am dubii ca nu as fi...pt ca ma simt altfel..sunt mai linistita...mai mamoasa![]()
sper sa va dau vesti bune cat mai repede
park ma mananca sa fac maine un test ..dar o sa-l ascult pe sotul meu si pana in ziua 7 nimic...oricum el nu stie cate teste am facut eu pana acum...![]()
o asteptam pe bebita
fecian spune:
Salutare fetelor

Vad ca azi ati foarte cuminti si ati fost plecate care incotro.
Azi am avut musafiri, a fost fain, insa imi lipsesc prietenii de acasa si petrecerile de acasa
. Aici totul pare atat de formal
.
Uff, si cu sentimentul asta ma gandesc ca reincepe o alta saptamana de scarbici...
Eu nimic de raportat, aceasi situatie... Astept cu nerabdare sa trec de perioada rosie sa ma apuc de
. Dar saptamana asta voi fi singurica

...
Clau 

ce mai faci iubita? Acum in loc sa te gandesti ca zilele fertile s-au terminat mai bine bucurate de zilele astea ca de un concediu la proiectul
. Eu incerc sa va incurajez ca desi am si eu aceleasi sentimente uneori daca reusesc sa va conving pe voi ca va fi bine, poate ma conving si pe mine![]()
Bibirox ce mai faci?
Danielaradu tu esti
. Eu deja te-as trece pe listuta, dar asteptam testele![]()
Va pup fetelor, mai zabovesc nitzel pe aici.
viitoare
de 

Felicia 
ysa26 spune:

toate fetele.Am intrat sa vad ce mai faceti si dak a mai aparut vreo
.
Winter
poate ne dai vestea cea mare...
Daniela
sigur e bb
Didi
sper din suflet sa fie cu ochisori. Ti-ai facut analize hormonale sa vezi ce e cu dereglarea asta? Am patit-o si eu odata,mi-a iesit prolactina marita,asta era cauza. Eu sunt z33 si sper k nu mi-a crescut din nou prolactina si sa ma fi dereglat din nou cu CM.
didi-anda spune:
YASMI
noapte buna
ANCA
nici o noutate
WINTER
. poate la tine este
. la mine sigur nu-i.
FETELE va pup pe toate 

didi-anda spune:
YSA prolactina o am aproape de maxim, iar testosteronul il am peste limita.
fetele,va pup.noapte buna