Aspirante optimiste > 20ani(35)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by didi-anda
andreea, vreau sa-ti spun ca si mie mi-a iesit asa testul...dupa cel pozitiv, a doua zi, mi-a iesit a 2 a liniuta mai palida. nu stiu ce sa zic..
poate ne zic si celelalte fete cum a fost la ele
didi, draga, dar acolo unde esti tu nu iti poti face un test de sange??? atunci ai scapa de orice indoiala!
vreau si eu un bebic!!
-andreea- spune:
hai fetelor..ne ajutati? pe mine si pe Anda..
Anda..ma gandesc ca la mine a fost si peroiada fertla,..Z13 ieri,cu temp de 37.1, Z14 azi...si secretia ca "albus de ou"...
Eu cred ca ma incurajez singura cateodat..l-am "tampit" pe sotul meu, numai de asta vb...
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by -andreea-
ClauClau, mai esti?
si azi, Z14, mi-a iesit, ca si ieri, testul de ovul cu 2 "II"...parca putin mai stearsa in culoare ca cea de control (dar ieri erau ambele la fel!)am facut testul dupa-amiaza, ora 17-18..si am prestat..si ieri..si o sa ..
si azi...ca trebuie...
cat tine ovulatia? poate fi intre 24-48 ore?
andreea, la testele mele de ovulatie pe prospect scrie ca e NEGATIV chiar daca apare a doua liniutza mai pala. e POZITIV doar cand sunt ambele liniutze de aceasi intensitate!!
vreau si eu un bebic!!
-andreea- spune:
Yasmi...am facut pana acum cam 4-5 cutii de teste de ovul; asta era putin, putin mai deschisa decat banda de control..dar se vedea f clar(asta de azi,ca alea de ieri au fost identice!!)...oricum..ce-o fi o fi..nu vreau sa devin "obsed" de asta ..ca nu e bine.."omul planuieste dar Dumnezeu hotaraste"...Bafta la toate!!!
didi-anda spune:
YASMI
ii spuneam andreei despre testele de ovulatie, nu teste de sarcina
.
teste de sange se pot face. am facut luna trecuta , ca-mi intarziase 3 saptamani. a fost doar o dereglare. nici urma de bb 
bb_yasmi spune:
andreea , mai sunt eu pe aici....![]()
in legatura cu testul de sange, nu stiu sa iti zic prae multe, ca nu am facut niciodata. stiu doar ca se numeste HCG si se descopera sarcina inainte de a afla cu testul de sarcina si este mult mai sigur!!! poate fetele care l-au facut pana akuma iti pot spune mai multe!!
vreau si eu un bebic!!
didi-anda spune:
ANDREEA
. tin pumnii sa fie bine si in curand sa ne dai vestea cea mare.
pup toate fetele 

..si ieri..si o sa ..