Monica si Irinel Columbeanu (3)
Raspunsuri - Pagina 7
diadaniela spune:
dar pe ea nu o arata?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
claujro spune:
Uite ca o arata. E fardata, arata bine! E pe patul/masa de nastere si-i monitorizeaza fetita.
Claudia
blueeyes2003 spune:
Acum o arata si pe ea,i s-a facut anestezia si acum asteapta.
Se pare ca naste cu dr. Radu Vladareanu de la spitalul Elias.
Mirela6+
Our little Miracle!
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by claujro
Mey, dar pe ecran scrie "Nastere in direct" Deci va naste filmata?????
Si la ce spital se intampla? Eu nu stiu...
Claudia
Cica va arata in direct. Ca eu de asta ma uit, ca din astea inca nu am vazut. Sunt curioasa cum o sa impinga ea acolo oare.. ( mai ales ca eu nu am nascut natural, sunt si mai curioasa
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
claujro spune:
Poate totusi nu naste pana ajung si eu acasa . Si daca naste povestiti si voi aici, va rog, sa citim si noi. Eu ma minunez cat de calma si senina e. E adevarat ca eu am nascut (de 2 ori) fara peridurala) dar daca incerca cineva sa-mi ia interviu cred ca-i spargeam camera de ce dureri aveam. Cu peridurala sa tot nasti!
Claudia
Balbina spune:
Nu au aratat ce dilatatie are? Nu de alta, dar sa stim si noi cam cit avem de asteptat.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Trin spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Nu au aratat ce dilatatie are? Nu de alta, dar sa stim si noi cam cit avem de asteptat.
lgireada spune:
Multumesc de informatii cu celulele stem. Adevarul e ca e interesant. Probabil ca de aici pana la clonare nu e decat un pas, nu?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
alinkav spune:
Nu au zis concret, dar au zis cam in 1-2 ore ar trebui sa nasca!
Chiar sunt curioasa, vor arata chiar in direct?Din cate am vazut acum, prezentatoarea nu mai era in sala de nasteri, ci in hol.....
Alina7+ si Alex
LiliaToma spune:
Au spus, au spus: are 7. . Of, ca tare mai pierd timpul, cand o sa inceapa sa impinga o data oare? Acuma erau chiar in sala acolo cu totii.
pai daca nu arata cum naste, de ce mai astept? ca si asa mi-e greu sa ii vad.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)