Monica si Irinel Columbeanu (3)
Raspunsuri - Pagina 29
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Originally posted by sinculet
Ce ziceti fetelor sa o invitam si pe Moni, in comunitatea DC. Stie cineva adresa ei de mail?
Poate acum are nevoie de sfaturi si nu are cine sa le dea?
sinculet
Genial! Cum nu ne-am gandit mai devreme? Poate si in timpul sarcinii a avut nevoie de sfaturile noastre si in loc s-o ajutam noi am barfit-o aici
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
Poate apare la "Monica Supereva"
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by sinculet
Ce ziceti fetelor sa o invitam si pe Moni, in comunitatea DC. Stie cineva adresa ei de mail?
Poate acum are nevoie de sfaturi si nu are cine sa le dea?
sinculet
Dar nu te-ai intrebat daca stie sa navigheze pe net? Plus de asta io una, n-am observat nici un calculator la ei in casa.
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
szaboali spune:
quote:Il tin ascuns sa nu se vada
Dar nu te-ai intrebat daca stie sa navigheze pe net? Plus de asta io una, n-am observat nici un calculator la ei in casa.
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
codruta_grg spune:
Precis au laptopuri (care trec drept niste carti pe masa) sau i-pod-uri
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
andali spune:
Mai bine ca nu au calculator, ce sa faca cu el? Sunt si alte chestii mai intereante decat calculatoarele si sigur ca ei au optat pentru alea:)
bb_yasmi spune:
un articol foarte interesant (nu ca si celelalte in care ii tot pupa toti pe columbeni in C..)
http://www.evz.ro/article.php?artid=288744
Butterfly1 spune:
Buyna fetelor !!!!
Mi-as comanda si eu pt viitorul bebe care inca nu e pe drum un patut din cel alb ca al Monicai. Dar nu stiu daca-mi ajunge coletul acasa sau imi ramane pe undeva printr-o vama :).....
Butterfly1
melinav spune:
Stiti ce ma gandeam mai deunazi? Cum ar fi un reality-show d-asta ca al Columbenilor, in care es sa aibe 50 si el sa fie un tip de 20 ? cum ar fi mers rating-ul?
de altfel in mondenul romanesc nu prea stiu vrun astfel de caz ...
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
mira_m spune:
Poate se gaseste si un astfel de cuplu. Pentru rating, cate nu face omul!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by melinav
Stiti ce ma gandeam mai deunazi? Cum ar fi un reality-show d-asta ca al Columbenilor, in care es sa aibe 50 si el sa fie un tip de 20 ? cum ar fi mers rating-ul?
de altfel in mondenul romanesc nu prea stiu vrun astfel de caz ...
acum mi=a venit in minte un exemplu destul de cunoscut...
nu e chiar de 30 de ani diferenta, ci numai de vreo 15-17...
el nu are chiar 20 de ani... da' ea sigur are 50, daca nu chiar si mai mult...
e vorba de Ovidiu Komornyik si sotia sa...
Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY