Monica si Irinel Columbeanu (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Saliu!
Chiar daca risc sa primesc oua si rosii in freza eu va zic ca mie imi place de ei, nu ma deranjeaza nici diferentza de varsta si/sau inaltime.
A facut afacerile pe care le-a facut si daca nimeni n-a fost vigilent sa ii prinda cu matza in sac si daca justitzia romaneasca a dormit in front poa sa curga acu rauri de cerneala ca omu e nevinovat pana la proba contrarie.
Ca a luat-o pe Moni acu na, pe bune, ce era sa isi ia una de varsta lui inalta de un metru si cinspe, cu patru facultati si trei mastere sa nu aibe ce vorbi cu el??
Ca ea l-a luat pe el si ca probabil cand se uita in ochii lui in loc de doi ochi caprui sau ce culoare or avea vede ca-n desene animate dolarei, ca mai mult ca sigur contu din banca e mult mai atractiv ca iri pe plaja la saint tropez in slipi de firma, e alegerea ei si in consecintza ea tre sa defileze cu el.
Ca ce model se ofera fetelor tinere orasence si/sau de la tzara, pai sa fim seriosi, nu cred ca ne putem lauda cu vrun milion de miliardari cu peste 50 de trandafiri prinsi in buchetu vietzii si care sa fie si burlaci si care sa ne pericliteze generatia aflata inca pe bancile liceului. Asa ca nu cred ca e cazul sa ne panicam, sa ne reorganizam ostile si sa stam la panda 'irineilor'ce vor suge sangele natziunii noastre...
A nascut la tv, a avut o echipa de moasa la capatai, s-a inchis spitalul blablabla dupa parerea mea sunt trei mari vinovati-unu spitalul ca trateaza in mod discriminator pacientzii; doi -televiziunea ca a negociat contractu desi poate ca da poporului ce vrea si trei-columbenii insisi, mai bine nastea in banca ei (ooops)...
pupicei
-la figurat-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

A.....
ca nu pricepui, noi astea din afara, cum suntem stampilate, putem sa ne spunem si noi parerea (pro sau contra, depinde:)) sau ne bagam ca musca-n hamburger?!?
pupici absolut la toti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si eu zic ca e treaba lor ca s-au casatorit etc. Curioasa eram ca nu stiu ce afaceri invirte. Daca aia ii tot urmaresc cu camera, cum de nu se discuta si despre ele? Cind naiba le face?
De aia cred zvonurile ca traieste din banii de pe-afara ai Romaniei.
Asta e parerea mea, de emigranta. Cu drepturi egale totusi... Sint destule persoane din Romania care critica starea din tara si aici pe forum. Eu pot sa critic si US, nu zic ca e perfect aici. Nu inteleg de ce nu pot sa-mi dau cu parerea si despre Romania.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns japsoledad spune:

http://contrasens.observatordebacau.info/2007/01/17/monica-a-nascut-urmeaza-cumetria-secolului.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Curioasa eram ca nu stiu ce afaceri invirte. Daca aia ii tot urmaresc cu camera, cum de nu se discuta si despre ele? Cind naiba le face?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Hai mai Ramona,doar nu vroiai sa-l filmeze astia cand face afaceri,ca doar nu-i filmeaza non stop!Si eu mai cred ca are f multi oameni de baza pe care-i dirijeaza mai mult prin telefoane,deci nu cred ca treb sa depuna el nush ce munca....

bibyrox

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Hotzul neprins negustor cinstit, cu alte cuvinte. Nu e deloc nevinovat, si nu-mi tb nici o justite sa-mi demonstreze asta. Ce face acasa, ca se da in stamba sau nu si se mai si filmeaza, nu ma intereseaza, dar ca a furat de la noi toti (si eu, cand eram in tara, ca am platit dari la stat ca sa ajunga in buzunarele unuia ca asta) asta da, ma intereseaza. Si nu pot decat sa casc ochii mari cand vad ca voi il disculpati cu atat vehementa. Si nu inteleg de ce. Cand e vb de idolii socientatii ne plangem ca in Romania copiii vad asemenea persoane si le iau ca exemple de viata, insa nu ne ostenim nici noi ca adulti sa alegem graul de neghina. Si atunci ... cine e mai vinovat? El, ca afurat, copilul ca ia de bun tot ce vede , sau noi cu asemenea atitudine.

Iar asta cu "cei din afara" e fumata, sunt vaccinata si imuno-rezistenta Se cheama "libertate de exprimare", sau nu pt asta au iesit ai nostri in strada in '89??

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mey,eu nu stiu de ce ne-ar interesa averea lui,fiecare cum isi asterne,asa doarme!

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

columbeanu reprezinta Alcatel in Ro. Legal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Marina

columbeanu reprezinta Alcatel in Ro. Legal.

Marina

corect. Si i-a intalnit in Piata Revolutiei si aia l-au intrebat daca nu vrea sa fie reprez. lor. pe Romania, si uite asa s-a facut bogat peste noapte.

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Pana la urma il judecam au ba? Ca tre sa merg la servik si sa stiu ce pierd!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput