Cum se trimite (prin e-mail) o poza?
De ex. la concursul de pe DC?
Am trimis-o initial direct din albumul de pe PC (Kodak) si am vazut (nu mai explic cum si cand) ca ajunge la destinatie cu dimensiuni reduse.
Apoi mi-a dat prin minte sa deschid in IE si sa o trimit la dimensiunile originale (sunt 2 optiuni: dimens. originale si reduse - in ultimul caz se transmit mai usor prin e-mail).
E bine? Nu va intreb numai pt. concurs, vreau sa stiu (la modul general) cum e de dorit sa se transmita fotografiile?
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Raspunsuri
zana spune:
Intrebi destinatarul si gata.
Daca se doreste printarea pe hartie sau stiu eu ce suport, ideal ar fi sa o trimiti la dimensiunile originale (sa poata fi prelucrata) daca nu merge si la dimens. reduse pentru vizionare (sau trimiti adresa albumului online si ai scapat de atasamente ).
caramel spune:
daca e o singura fotografie eu cred ca poti sa o trimiti si cu dimensiunile ei originale. Daca vrei sa trimiti mai multe odata, de obicei traficul e limitat, atunci trebuie intai micsorate putin, ca sa nu fie prea mare atasamentul si atunci nu-l vei putea trimite.
clayhanger spune:
Asa e, intrebi destinatarul.
Si chestia cu albumul de pe PC, imi imaginez ca in setarile respectivei aplicatii e specificat ceva in sensul asta. Asa ar fi frumos . Adica sa o poti trimite cu respectiva aplicatie (poate ti-e mai usor cu ea), dar sa o trimiti la dimensiunile originale. Sa te uiti pe la configurari daca vrei sa folosesti in continuare si trimiterea direct din album.
A, in raspunsul meu am facut presupunerea ca "albumul de pe PC (Kodak)" inseamna o aplicatie care a venit pe un CD odata cu camera foto, si pe care ai instalat-o.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
Ortansa spune:
e de preferat ca dim. sa fie de 640x480 pixeli-din cate stiu(eu cel putin asa prefer sa trimit/primesc).de ce nu salvezi poza in computer(si daca e prea mare sa o micsorezi) si-apoi sa o trimiti?
I've gt you under my skin
ML spune:
Multumesc fetelor pt. gramada de informatii utile si interesante. Am sa mi le salvez. Treaba e ca pana la urma poza a ajuns la destinatie (trimisa la dimensiunile originale, asa ca presupun ca o nimerii). Multumesc, multumesc!
P.S. Clayhanger asa-i. Camera a venit cu un CD etc. etc.
"Ce verde era valea mea!" (poze)