Telefoane mobile - de care?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Ce ziceti de nokia 5200? nu prea ma fericeste pe mine ca are radoi ca nu stiu ce sa fac cu el, dar imi place cum arata, mic si bolovanos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Eu oscilez acuma intre Nokia N73 si Sony Ericsson 850i. Amandoua au critici f bune, design frumusel, software f bun si ai tot ce iti poti dori: telefon, camera foto 3,2 mega pixel, MP3, radio, bluetooth,internet, etc etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Sony Ericsson P910i. asta daca nu vreti din ala de fitze cu multi megapixeli, blitz si mic de-l pierzi in buzunar. Asta e destul de mare, dar are ecran f mare, tot ce se poate pe el in ideea de PDA (mail, browser, citeste fisiere word, pdf, excel, se poate downloada un messenger gratuit meserias, tastatura completa, touch-screen etc etc), plus ca ii tine bateria incredibil de mult. Evident are gprs, bluetooth... Singura hiba care i-o gasesc e ca e cam fragil, trebuie avuta mare grija de el.

Edit: iar cand esti in creierii muntilor(sau mai stiu eu unde), fie cu laptop si il folosesti ca modem pe bluetooth, fie fara laptop cu mailul si browserul propriu e chiar meserias

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nokia 6170- sunt f multumita de el si nu o sa il schimb curand. Are semnal oriunde, face poze destul de bune, bateria tine 6 zile, desi il am de mai bine de un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

parerea mea...dak vb despre telefoane inseamna sa vborbesc despre Nokia
Nokia N80 e perfect, exact ce-mi trebuie mie..nici mare nici mic..

dar deh, totusi il iei numai pt convorbiri telefonice, dak vrei poze iti iei camera foto, dak vrei filme, iti iei camera video, dak vrei internet iti iei computer/laptop, fiind portabil te poti conecta la net, si aici intervine telefonul ca sa te conectezi, nu???

Mergi la inceput