Tablou cu Angelina Jolie si cei 3 copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Penibil tabloul ala!
1: n-o reprezinta, desi are un suflet mare si personal imi place f tare de ea, e totusi departe de a fi angelica sau sfanta.....
2: tabloul e un kitch si arata cam ca cele de la tarabele din talcioc - ieftin si in culori tipatoare.

Anka, Ubitului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pe bune , parca ar fii genul covoarelor care se puneau pe pereti...porcarie...un pic horror parca ar fii deja morti copii, adik sau transformat in ingeri

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

kitsch!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eu inteleg altceva din el, ma rog, asa e cu tablourile...fiecare intelege ce vrea/poate
Eu vad un popor american/global condus de mercantilism, de consumerism. Iar Angelina si copiii poate chiar au ajuns pentru acest popor mai importanta sau la fel de importanta ca si Maria cu pruncul in trecut pentru inaintasi. Cine a propus pentru varianta romaneasca pe Monica nici nu stie probabil cata trista dreptate are...

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Prima mea reactie(si ultima): vaaaaai ce porcarie!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Culmea ridicolului, ea l-o fi vazut? Cred ca nu l-a vazut Irinel COlumbeanu, ca-l chema pe Balasa sa-i faca unul la fel lu' nevasta-sa!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

O adevarata porcarie.......

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu cred ca nu e un tablou care sa o ridice in slavi pe Angelina ci care face misto despre puterea banului si a mass-mediei, cit si cit ia consumul si cum consumam in ziua de azi. Privindu-l prin aceasta primsma, ma face sa zimbesc...Starurile de azi au preluat in mintea noastra locul pe care pe vremuri il aveau oamenii de elita, sfintii, filozofii, etc.

Uitati-va cit inseamna in viatza noastra cumparatul si cum ne alegem ce cumparam, cum ne imbracam conform modei dictate si ne dorim (in secret sau nu) sa aratam ca un model sau actrita, sa ne dichisim ca ele sau ca femeile ce ne inconjoara. Angelina este un model pt multe femei, deci suficient pt pictor sa o picteze cu ironie drept Madona...

edit: Laura acu vazui ca si tu ai aceeasi "interpretare" pt tablou!

-----------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Aschiuta, chiar ma bucur ca nu sunt singura care vede tabloul asta ca pe o parodie a societatii de consum, incepusem sa-mi fac griji!

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vaaaai, ce porcarie de mural! Se vrea ridicata la rangul de sfanta, dar nu e. Ca a infiat doi copii (si altii o fac) si mai face niste actiuni caritabile? Sau vrea sa isi spele pacatele?
De ce cei infiati sunt dezbracati, iar Shiloh e cu haine?
De cand am deschis pagina si am vazut tabloul am spus ca nu imi place. Pe masura ce ma uitam la el, tot mai mult il negam.
Pacat de bietii copii care ii tot expune mass-mediei. Halal copilarie! In toate revistele o vad pozata cu copiii langa ea.
Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput