Mediu de lucru Helpnet

Mediu de lucru Helpnet | Autor: Andita

Link direct la acest mesaj

Hello!

Poate sa-mi spuna si mie cineva daca are detalii legate de mediu de lucru de la Helpnet? Ma intereseaza un angajat, sau fost angajat... Am o prietena care are o oportunitate de job acolo, si e cam nehotarata.

Multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Eu am o prietena buna care lucreaza la HelpNet Baia Mare. A plecat acu un an si ceva de la Sensiblue si s-a mutat aici. E f. multumita.Dar cred ca nu te poti lua numai dupa asta. Depinde ff mult de sefa (seful) farmaciei, de colectivul pe care-l nimeresti, nu peste tot este la fel. Aici la noi toate fetele sunt tinere, sefa lor are catre 35 de ani,e o atmosfera faina, relaxata.Succes prietenei tale!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

de acord cu tine...si eu am o prietena exact in aceasi stare. A plecat de la Sensiblu si e super multumita acum la Help net...de ce?? Numai ea stie.

Diana Maria,mami de GLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Depinde foarte mult de farmacia in care lucrezi. Probleme sint peste tot in companiile mari. Sint o groaza de reguli pe care trebuie sa le iei ca atare,sau ti se cere asta. Depinde foarte mult si de temperamentul si personalitatea colegei tale.
Financiar este ok. Este farmacist sau asistent? Sint diferente destul de mari la salariu. Mai conteaza marimea farmaciei. Daca se duce intr-una mare sint zile in care nu are timp sa ia pauza.
Oricum concurenta este destul de mare si mi se pare ca in ultimul timp nu prea au tinut pasul cu ce se intimpla pe piata. Deocamdata atit. Daca mai vrei detalii....spune.
angajat HelpNet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Multumesc mult pentru detalii. Din cate stiu eu, nu e vorba de un post in farmacie, ci unul la departamentul administrrativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Nu stiu foarte multe despre ce se intimpla la sediu, dar faptul ca personalul se schimba foarte des nu-mi suna a bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Salut!
Eu am plecat de la Helpnet la Sensiblu pentru ca am constatat ca Helpnet-ul nu stie sa-si motiveze oamenii sau poate nu vrea. Faptul ca sunt atitea farmacii in tara cred ca pentru mai marii firmei da un sentiment de siguranta si chiar nu mai conteaza ce se intimpla la nivelul angajatilor care de fapt produc.
Oricum cit am stat eu, mentionez ca am lucrat la o farmacie in provincie, aproape lunar se primeau email-uri despre schimbari de personal la sediu.
Inca de atunci am mirosit ca ceva nu-i a bine si am preferat sa ma reorientez.

Mergi la inceput