Aspirante optimiste > 20ani (34)
Raspunsuri - Pagina 23
printesa_roz spune:
Ale, nici eu nu prea cred, dar totusi dupa 6 zile sa se intoarca la serviciu.....
AleDutulescu spune:
e optiunea fiecaruia. nu vreau sa influentez. serios. asta e o chestie personala.
fetele! va pup rau de tot si va iubesc pe toate.
ma duc sa fac baitaaaaaaa. si sa
paaa
Alexandra
AleDutulescu spune:
nu am putut sa ma abtin. gura asta pacatoasa. ce mama se intoarce la birou dupa 6 zile???
paaa
Alexandra
ysa26 spune:
toate fetele.
Ufffff, in sfarsit am terminat de citit. Nu am mai intrat de 2 zile si am avut de citit 3 cap., harnice mai sunteti.
Biby ma rog k totul, pana la urma sa fie bine.
Daniela TB e foarte buna, sigur e in burtica sau chiar doi.
Eu sunt z32, sani durerosi si cateva intepaturi la ovare. Nu am facut nici un test,mai astept pana luni.La alte simptome nu ma gandesc prea mult, k asa am in fiecare luna, ba mi-e somn sau ameteli, cred k subconstientul meu mi le declanseaza din cauza disperarii mele de a ramane .
printesa_roz spune:
Ale, ai dreptate, dupa 6 zile...totusi, saracul bebe tre sa pape din 2 in doua ore, iar mama e la scirbici.....naspa
PS: somnic usor, ne "vedem" miine
ysa26 spune:
Printesa mersi mult. La fel iti doresc si tie. Sincer iti spun k nu am facut testul pana acum k sa mai traiesc senzatia asta frumoasa(k poate s-a produs o minune).Dak-l fac si e negativ,iar ma deprim si mi s-a luat de teste neg.Mai bine mai astept, k-mi vin ei uratii si-mi dau de stire.
printesa_roz spune:
Fetelor cum pot pune eu un link in cadrul mesajului meu? Dar o poza (fara album)?
Please, explicati-mi ca la prosti. Mercic.