Neveste de fotbalisti

Neveste de fotbalisti | Autor: teo1970

Link direct la acest mesaj

Fetelor,

sa nu uitati ca de astazi pe Antena 1 va incepe o noua emisune de maaaaare inspiratie, sunt sigura, pentru multe dintre noi :

Pregatiti-va sa luati notite de la Doamnele fotbalului romanesc si ... fiti pe faza !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

numai de la aceste duoamne nu luasem notite....uooof viatza meaaaa, uooof cultura meaaaa

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Daaa... Oare ce intelepciuni - direct din putzul gandirii - o sa scoata respectivele doamne? (Bine, la faza asta suntem cam rele oleak, pentru ca nu toate nevestele de fotbalisti sau antrenori au IQ-ul unei galinacee...) Emisiunile astea sunt subtirele rau, aiuristice... Si daca mai au si invitati "culturisti" (adik ca capul si buzunarele pline de cultura)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hai sa comentam Doar nu am facut degeaba efortul de a rezista la aproape intreaga emisune....mi s-a parut de mare angajament!
S-ar fi putu chema "femei de fotbalisti" sau gagici de ... pt ca nu e vb numai de neveste oficializate am observat. Duoamna blonda platinata (Dana) stiu ca e ex-a lui Pepe, mi s-a parut in multe feluri, dar mi-e jena sa le enumar aici.
In schimb, doamna Vladoiu mi s-a parut mai iesita din tiparele unei astfel de neveste, mai asezata...insa m-au "pocnit" in crestet bibelourile cu caini mari din portelan Ma rog...
In 2 cuvinte: pierdere de timp!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Aseara m-am uitat la Eragon... Sa inteleg ca n-am pierdut nimic daca n-am vazut emisiunea?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

mie mi-a placut cum era imbracata d-ra Dana in timp ce-i gatea lui "Bogdi" ciorbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Astia de la Antena 1 nu stiu ce emisiuni sa mai faca.
Adevarul e ca nu prea ai la ce sa te uiti la televizor.Vorbesc de toate programele in general.
Nu e urata emisiunea,imi place sa ma uit la femei frumoase,aranjate si bine imbracate.Dar majoritatea sunt asa din cauza sotilor care le sponsorizeaza.Normal ca poate si eu daca as avea bani din belsug as fi tot timpul aranjata si imbracata dupa ultimul racnet.
Mi-a placut tare mult sotia lui Vladoiu.E o femeie modesta.
Si Dana era frumoasa,iar daca si face treaba in casa,bravo ei.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Sotia lui Vladoiu este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Cealalta doar o blonda sexy.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Si mie mi-a placut de dna Vladoiu...mi s-a parut o femeie cu capul pe umeri,serioasa...In schimb Nicoleta Gheorghe...s-avem pardon,dar e cam fluturasha...arata bine,mi-a placut corpul ei intretinut,insa e cam flushturatica....ori la 40 de ani cati a spus ca are orice om are pretentia ca stie ce vrea in viata si are facut,cat de cat un rost....Ma rog,poate sunt eu rea,dar Nicoleta Gheorghe...nu mi-a placut deloc ca si fel de om de a fi si ca gandire....Interesanta emisiune,eu am luat-o ca pe divertisment si nu ca as avea de invatat ceva de la ele....A aratat cumva cine va fi saptamana viitoare?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Saptamana viitoare va fi nevasta lui Ganea si cealalta nu stiu cine e.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Blonda Dana Gheorghe arata f. bine (intretinuta) pentru cati ani am inteles ca are (40)... as fi zis ca are 30 si-un pic. Nu stiu cat este de serioasa, dar nu prea pare.. si de facut treaba in casa mai mult ca sigur ca nu face...
Casa lor arata clar a casa nelocuita... el mai mereu plecat probabil.. iar ea: ziua shopping, seara clubbing (ca tot se ocupa de clubul lui).
Cica ii facea ciorbitza... si in jurul rosiei pe care o taia tacticos nu era nici macar o oala sau un manunchi de patrunjel... ceva... Nu inteleg de ce vroia sa para gospodina??

Da, d-na Vladoiu parea sa cam iasa din tiparele nevestelor/partenerelor de fotbalisti. O femeie de casa.
Nu ca a fi femeie de casa e ideal...
Nici mie nu mi-au placut bibelourile alea enorme...dar astea le-or fi gusturile. Nu inseamna ca trebuie sa fi stilat daca ai multi bani.
Nu mi-a placut povestea ei cum l-a prins pe tip in masina cu o tanara... deplasata treaba...
Nu stiu... genul asta de discutii si anumite expresii a la Vanghelie... mi-au spus multe..

Dar na'... ce sa faci in serile aste lungi de iarna... mai tragi un ochi si la acest fel de emisiuni.

Mergi la inceput