Casnicutze sexy (94)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,mie ouale alea mi-au ramas in minte, compozitia...tie cum ti s-au parut?...trebuie sa le fac si eu...da mai incolo,dupa ce-o slabii ceva

Gata,va pe toate,revin pe seara!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR
...si de maine m-am hotarat,imi iau coarda...cica e tare bine daca sari coarda macar 30 minute pe zi...e suficient si e bun si pt inima!...sa vedem...

daca reusesti sa sari coarda mai mult de 5 minute esti tareeee!!e al naibii de greu...nu mai e frate ca-n copilarie cind aveam 30kile e al naibii de greu sa topai cu 6o de kile dupa tine...oricum succes iti doresc!
Mercic de felicitari! sunt tare bucuroasa! ma duc sa iau o gura de vin, ma imbat pina vine sotul acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Emilly FELICITARI!!!!!!!

Am pus poze noi www.pufymic.info/thumbnails.php?album=5" target="_blank">aici

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

IOANA,mai imi cer scuze,te-am sarit la pupicuri...cum ti-a iesit rulada?...e buna la gust?..cred ca da,ca nu are ce sa nu fie!

EMILLY si gaza ta face 3 ani,wauuuuuuuu...si avea cateva luni cand vorbeam noi...moama,ce trece timpul..si noi imbatranim...dar pui cresc frumos...hai spor la bebe 2 daca ai rezolvat si cu munca...cand veniti la Miami?...ca daca vreti caldura aici aveti frate!!!!!...eu vreau zapada!!!...s-a dat lumea peste cap ca vad ca s-a modificat vreamea pe glob...e cald si la ro si la canad...naspa!...in cativa ani sa vezi ce ne topim...si nimeni nu face nimic..ne facem toti ca nu auzim...hmmmmmmmm,e groaznic cum se duce globul pamantesc...hai ca va ...m-au apucat teoriiile!!!

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

IOANA puii mici..ce dulci sunt,cel mai mult imi place cum se iubesc ei doi...ce-l mai ia in brate Alesio,e dulce tare...chiar vroiam sa te intreb,nu are tendinte sa-l apuce de fata sa-l traga sua se vrea sa se joace cu el?...Robert cred ca l-ar chinui saracutul...e mare terorist copilul meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Mirela, unde sari coarda?Aici se aude si cand mergi prin casa, dar sa mai sari si coarda,numai daca nu locuieste nimeni sub voi.

Emilly, felicitari pentru job si la mai mare.
Ce ai gatit bun azi?
Mie Mihnea mi-a zis ieri sa-i fac couscous ca el a mancat la gradi si i-a placut tare, insa habar nu am ce este, trebuie sa caut pe net sau pe culinar.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

merci mult de reteta Ioana. Din pacate nu o pot face. Mai daca ati sti ce greu gasesc o branza sau un cascaval sa-mi placa. Magazine romanesti nu am aproape iar la nemti sunt destul de scumpe. Asa ca raman sa salivez...

Emily felicitari. Cand o sa va dau si eu vestea asta?

Mirela esti nebuna cu cura ta cu tot. Eu am bagat cam o ciocolata de dimineata. Si nu scad( ceea ce ar fi chiar culmea dar nu iesit din comun pt mine) dar nici nu pun. Lasa fata curele ca arati bine! de ce nu ma crezi? Eu cred ca viata asta e prea scurta. sa mancam ce ne place dar nu in cantitati uriase si sport sa facem pt sanatate.

Azi Tony a fost mult mai bine. Am ajuns acolo mai repede ei erau la masa, m-am ascuns in hol si am ascultat. Radea doamna de se crapa. Tony a bagat 3 crackersi si povestea, si s-a miorlait foarte putin cand m-a vazut dar cum i-am facut bravo ca a mancat ceva a uitat sa planga. Deci dimineata a fost aiurea rau dar la 12 muuuuuult mai bine. Si faptul ca a mancat ceva e semn bun. De imbratisat, sau luat in brate nu accepta de la ea inca. Ieri am fost la primul curs de inot. S-a distrat pe cinste. Doamne scumpi sunt cum dau din piciorutze pe acolo.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gata am revenit.
am spart magazinele.
canadeze la "simon" sunt reduceri de nu-ti vine sa crezi.Iarasi mi-am luat o sacosa de tzoale
unde le-oi imbraca nu stiu ca din training si adidasi nu ies niciodata
Cel mai mult si cel mai mult mi-a ridicat moralul o geaca rosie cu fatza din piele si interiorul de cojoc(intelegeti?).Era 300 $ si am dat 69$
Nu mai poci de bucurie.De mult imi faceau cu ochiul dar niciodata nu am indraznit sa visez la un asa cojocel
Tot pt. canadeze in "carrefour Laval" au iesit aia din magazine pe holuri cu tarabele si te roaga sa cumperi.Acum sa ai bani frate ca de nu-ti faci o garderoba!!!

ma duc sa papa cu Robert.acum l-am luat de la gradi.a fost mult mai simplu fara el prin magazine.O luam pe Maia la 3 si am sa ies cu amandoi sa papam pe undeva ca doar e vineri si ei nu servesc masa acasa vinerea ca de! sunt copii de prim ministru!

bebitzu,nu-mi pierd mai din energie.Numai ca din cand in cand scade si am nevoie de acumulatori buni ca sa-mi revin.Un acumulator ar fi colegul iar celalalt shopiping-ul
Cum colegul ajunge tocmai maine noapte acasa nu mi-a ramas decat a doua varianta

emily,nu pot decat sa ma bucur pt. tine.FELICITARI! astea realizari frate! acum sper ca nu ne uiti ca venim pste tine in gasca ,la munca
acolo seara 5 min. sa-ti faci timp si pt noi amaratele de casnicutze sexoase

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ioana ce scumpi sunt puii tai...Doamne, ca am uitat cit de mici mai sunt.Ce mic si rotofel e juniorul.Sa va traiasca si sa va bucurre!
Mercic de felicitari!

Bebitzu merci mult! azi am gatit ciorbita de perisoare din piept de pui si mazare cu piept de pui.Atat ca nu mai am alte inspiratii.

Olga eu cred ca in curind ne vei da vestea.Ce-a fost mai greu a trecut, important e sa fie Tony ok, sa stii ca e bine si acum te poti concentra pe cautarea job-ului.Vroiam sa-l felicit pe Tony...
Bravo Tony!!! ce-a fost mai greu ai infruntat, acum la joaca cu fetitele!

cascaval foarte bun eu iau din Costco.Au citeva sortimente de unde poti alege.Ultima oara a luat sotul unul nou, e demential, il papi gol asa-i de bun.

Mirela zi-mi si mie ce dieta tii?la care te-ai oprit? cu bb2 mai asteptam citeva luni mai avem un punct mare de atins pina la momentul conceperii, dar nu-i departe, anul asta o comitem

Danabanana ma tenteaza si pe mine un stepper, merita?zimti ca lucreaza si bratele/cum e?

sunt in zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput