Casnicutze sexy (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

a!Emily, si inca ceva.
cu siguranta nu am sa uit de azi incolo cand este ziua Ilincai pt. ca atunci este si ziua mamei mele

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by ange

a!Emily, si inca ceva.
cu siguranta nu am sa uit de azi incolo cand este ziua Ilincai pt. ca atunci este si ziua mamei mele

Da, e frumos afara!! de ar tine asa citeva zile...
Astept sa se trezeasca vecinii si bag toate masinile in priza am o tona de spalat...nu ca ei ar fi prea simtiti la faza cu spalatul...aseara la 8.40 ei spalau de zor si cum aici se aude tot a mea gaza nu putea adormi din cauza lor.Si si-au facut un obicei din a spala la ore din astea, asa ca nici eu nu ma mai simt si la 8.30 ma apuc de treaba si chiar bag si aspiratorul in priza sa vada si ei cum e...uritii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Hai mai va pup la rand.

Am mai vazut niste montaje de m-a apucat melancolia
Mirela eu am sanii normali dar nu as avea curajul sa nu-mi pun sutien. Esti o norocoasa. Am ramas socata sa vad ca avem cam aceleasi jucarii sau jucarii pe care vreau sa ii le cumpar. De ex cubul ala cu activitati pe fiecare latura. regret ca nu l-am cumparat acum nu-l mai gasesc.
Gaby ai un copil superb. Si eu pot sa-ti zic clar ca seamana cu mami.
Emily sunteti tare frumosi. Si am vazut zapada adevarata! Voi astia din Quebec ma spargeti. la noi ieri produceau de zor la partie zapada artificiala. No lasa ca azi sunt 7 grade si ploua. O spala DD pe toata. Cat despre vecini... Inseamana ca ai mei care tipa si sar la 12 noapte ce ar merita. mama lor ca la 6 sunt cu aspiratorul pe ei sambata.
Cami merci de pupici, i-am primit

Danelutza ma termini cu retetele. In ritmul asta o sa ma fac mareeeeeee.

miha nu am apucat sa vad ce ai patit dar sa ai bafta si sa rezolvi cu bine. Acu merg sa caut la generale.

georgi cand te aud cu copila la tara mor de nervi ca eu sunt asa sensibiloasa. Ma gandesc ca adca l-as fi lasat la mama ar fi fost diferit...

Dana la fel. Sunt eu zapacita ca bocesc asa dupa fiu-meu?

Ce rulada Ioana?

banana prestezi la greu pe aici. Totusi nu a fost asa dificil cu asa prietene faine, nu?

Bebitzu, Adriana, mmiha pe unde sunteti? De doina nu intreb ca stiu ca e ocupata. Liana mai traieste?

Bi multi

Eu iar mananc si plang, de data asta a inceput de cum am intrat si se agata cu gherutzele de mine. Culmea ca m-a sunat tanti in 5 minute si era liniste. Deci clar cred ca plange pt mami. ba i-am auzit la telefon si gurita si ce mai turuia cu pretenutza Rachel. A dormit execrabil si ieri si azinoapte, de mancat ieri a mancat. Cred ca l-a razbit foamea si a bagat ca o lacusta toata dupamasa si seara.

Trebuia sa am musafiri maine si nu mai vin. Ce bine ca chiar nu aveam nervi. Asa ca vom petrece un week end in trio lipiti unul de altul.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

yupiiiiii! e weekend!!!

ma duc sa revad montajele

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Olga merci! chiar si acum ninge la noi, numa ca nu stiu zau cit o sa reziste ca e cam fleasca.
Ma bucur ca Tony e mai bine, acum ca ai auzit cu urechile tale la telefon ca e liniste si mai se si juca cu fetita ar trebui sa te mai linistesti si tu.Hai incearca si nu mai plinge ca ii e bine si lui sa socializele.Stiu ca e micut dar se descurca el ca e barbatel.Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iote ce www.dropshots.com/day.php?userid=122476&cdate=20070112&ctime=051801" target="_blank">dirijor are mama! Imaginea nu e foarte clara,dar gesturile sunt relevante!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

miha -e foarte talentat! sa-ti traiasca...pupici multi.
olga - pot spune cu mana pe inima ca stefi nu seamana cu mine. oricum, esti o dragutza.
ange - da...e educatoarea lui stefi..e dragutza.
pupici tuturor. plec la distractie.

Mergi la inceput

miha,vazui dirijorul. e haios tare.cum faci tu filmuletele alea?cu webcam sau cu cam. video?
bsga si un montaj ca la cata tehnica stii asta ar fi floare la ureche pt tine.

gaby,ma uit la montajul tau intr-una.Imi place melodia de mor
eu nu am nici o melodie in calculat.Am avut o groaza dar le-am pierdut pe toate atunci cand mi-a reinstalat sistemul

emily,deja e varza afara naspa rau. ai mei copii se bucurau ca astazi e vineri si vor sta afara pana vor dori ei...
à la prochaine

bebitzu,ai facut ochi? te-am zarit pt. o sec. pe mess si pana am pus eu mana pe taste sa te salut te-ai si carat
pup.

banana,azi esti ok sau tot pe musculosi esti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cgaby
ange - da...e educatoarea lui stefi..e dragutza.

fusta mai ca inca nu-s pe invers

apropo,cat castiga o educatoare in tara? ma bate gandul sa vin acasa si sa ma angajez educatoare
acum am vazut ca sunteti europeni,ca mancarea e ieftina,tzoalele la fel.Ce pana mea sa m-ai facem pe aici daca e mai bine acasa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,moamaaa, nu ma face sa visez!
ar fi super daca v-ati intoarce!
eu si Alinuta am sta bete o saptamana!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput