email hakeat!!!!!

email hakeat!!!!! | Autor: laurararo01

Link direct la acest mesaj

buna, am si eu o problema, care in momentul de fata este mai mult "ciuda" decat problema pt ca intre timp am deschis un nou cont, am recuperat in mare majoritate contactele, insa imi vine sa mor de ciuda ca cineva rade de mine si continua sa se conecteze pe messg cu id-ul meu. Precizez ca nu imi amintesc datele care le-am introdus la deschiderea contului, pt acesta a fost deschis cu foarte multi ani in urma si probabil am introdus date fictive din pacate.Ma poate ajuta cineva in recuperarea contului? sau cel putin in blocarea lui pt ca respectiva persoana sa nu il mai poata folosi?Mai precizez faptul ca nimeni nu imi cunostea parola,era greu de ghicit, iar persoana care a facut-o ma cunoaste destul de bine, concluzie trasa din mesajele pe care le-a trimis prietenilor din agenda
multumesc pt rabdare si eventualul ajutor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Scuza-ma, nu am inteles prea bine, tu iti cunosti parola? Ai uitat-o? Nu se poate sa o schimbi? Stii cum? Sau vrei doar sa inchizi acel cont.click

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurararo01 spune:

Buna ziua si mersi pt raspouns.Iti explic:cel care a accesat contul meu bineinteles ca mi-a schimbat paroala, deci in momentul de fata eu nu am posibilitatea sa imi accesaz contul insa respectiva persoana il acceseaza cu regularitate.
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

In acest caz singura posibilitate (cel putin pe care sa o stiu eu) este sa explici celor care ii aveai tu in litsa ta de mail/messenger iar ei pot bloca acea adresa atat ptr mail cat si ptr messenger. Alta modalitate nu exista. Decat sa gasesti o cale sa spargi parola si ori sa o schimbi, ori sa stergi contul de tot. Ceea ce eu unul nu stiu.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

De acord cu Alex2.

In plus, gandeste-te cum ar fi putut sa-ti afle parola. Daca persoana respectiva te cunoaste, probabil ar fi putut ea sa raspunda la intrebarea secreta pentru recuperarea parolei.

Sau poate a avut acces la calculatorul tau si ti-a luat-o astfel?

Se mai poate ca din greseala sa fi introdus username/parola pe vreun site care de fapt n-avea nicio legatura cu yahoo.

Zic sa te gandesti un pic la ce s-a putut intampla, ca sa fii (mai) atenta pe viitor.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurararo01 spune:

Multumesc pt raspunsuri!!!
Vreau sa va spun ca ieri mi-am recuperat parola!!!! Poate nu o sa va vina sa credeti, dar respectivul mi-a redat parola. Nu stiu pt ce a vrut-o si cum a reusit sa o sparga, cert este ca e un spargator de parole, care mi-a explicat ca a spart parola pt ca are un site si ca vroia sa aiba cat mai multi vizitatori/utilizatori. Eu una nu inteleg cum si-a putut atige telul prin spargerea unui cont, iar in cazul in care a reusit sa aiba vizitatori la ce ii ajuta asta?ce castiga din asta? Faza e ca aveam toate mesajele primite pastrate , majoritatea necitite.NU mai inteleg nimic din toata povestea, oricum ma bucur ca am recuperat asa toate adresele care nu reusisem sa le recuperez intre timp, si voi incerca sa inchid definitiv respectivul cont.
Deci concluzia e ca exista spargatori de parole, nu e banc e total adevarat, asa ca mare grija!!! si sfatul meu este sa aveti notate adresele electronice , nu doar pastrate in mail!!!! eu asta am facut de acum!!!! si nu pastrati lucruri importante in mail pt ca niciodata nu se stie.....
multumesc pt rabdare

Mergi la inceput