cum scot mirosul din cutorul cu microunde?

cum scot mirosul din cutorul cu microunde? | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

INtrebare, intebatoare.Am avut geniala idee de a baga o paine semi facuta in cuptorul cu microunde, asta ca nu am fost atenta ca pe punga arata clar ca se face in cuptor la 180-200 de grade.
Asa ca dupa numai 2 min de cand am bagat-i in cuptor a inceput sa iasa fum si uite acum desi l-am spalat bione, am lasat usa deschisa, in mom cand folosesc cuptorul tot miroase a ars.
Aveti vreo ideea ce as putea face?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si la mine miroase dupa popcorn (de ex.). Incearca sa pui de mai multe ori un pahar cu apa si incalzeste-l. Fa de mai multe ori, pana nu mai simti mirosul. Eu asa scap de mirosurile din microunde, mai ales ca eu ii incalzesc la ele apa penru biberon la Petra.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

In manualul de utilizare al cuptorului meu, scria sa pun la incalzit vreo 5 minute, apa cu zeama de lamaie.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Si eu am vazut la o emisiune la fel: un vas + feliute de lamaie plus suc lamaie si cateva minute la micro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by irinaelena

In manualul de utilizare al cuptorului meu, scria sa pun la incalzit vreo 5 minute, apa cu zeama de lamaie.

Irina

asa e...solutie 50% suc de lamiie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Eu l-as sterge cu o solutie facuta din apa si bicarbonat de sodiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

se pune un vas cu apa si bicarbonat de sodiu sa fiarba in cuptor cateva minute si apoi se sterge cu o carpa moale.

Mergi la inceput