INtrebare, intebatoare.Am avut geniala idee de a baga o paine semi facuta in cuptorul cu microunde, asta ca nu am fost atenta ca pe punga arata clar ca se face in cuptor la 180-200 de grade.
Asa ca dupa numai 2 min de cand am bagat-i in cuptor a inceput sa iasa fum si uite acum desi l-am spalat bione, am lasat usa deschisa, in mom cand folosesc cuptorul tot miroase a ars.
Aveti vreo ideea ce as putea face?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Si la mine miroase dupa popcorn (de ex.). Incearca sa pui de mai multe ori un pahar cu apa si incalzeste-l. Fa de mai multe ori, pana nu mai simti mirosul. Eu asa scap de mirosurile din microunde, mai ales ca eu ii incalzesc la ele apa penru biberon la Petra.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
In manualul de utilizare al cuptorului meu, scria sa pun la incalzit vreo 5 minute, apa cu zeama de lamaie.
Irina
Si eu am vazut la o emisiune la fel: un vas + feliute de lamaie plus suc lamaie si cateva minute la micro
quote:
Originally posted by irinaelena
In manualul de utilizare al cuptorului meu, scria sa pun la incalzit vreo 5 minute, apa cu zeama de lamaie.
Irina
se pune un vas cu apa si bicarbonat de sodiu sa fiarba in cuptor cateva minute si apoi se sterge cu o carpa moale.