Am cumparat de curand o masina si as vrea sa o inmatriculez,dar au aparut probleme:
-masina era radiata,numerele rosii expirase.
Am facut contract de vanzare-cumparare cu intermediarul el la randul lui a cumparat-o de la proprietar.Dupa cum stiti nu se poate radia o masina daca nu are platita taxa la fisc.Aceasta taxa a fost platita pana in data de 26 nov.2006.
Ca sa inmatriculez masina imi trebuie stampila pusa de fisc pe fisa de inmatriculare,dar o luna(dec) nu e platit impozitul pe ea.
Eu am cumparat-o acum(6 ian), deci luna decembrie a ramas descoperita(neplatita taxa la fisc).
Eu nu-mi primesc stampila de la fisc pe fisa de inmatriculare din aceasta cauza,si nu-mi pot inmatricula masina.
Marea Doamna de la fisc spune ca intermediarul trebuie sa si-o treaca pe numele lui,ca sa poata plati impozitul pe o luna de zile si dupa aceea sa o trec pe numele meu,si asa pot obtine stampila pe fisa de inmatriculare,ca sa o pot inscrie in circulatie.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat???
De la 1 ianuarie 2007 ,a intrat in vigoare o lege in care se cere un certificat de neurmarire fiscala,eliberata de de fisc,precum nu ai datorii la stat.
Masina fiind radiata din circulatie,impozitul pe luna decembrie,am reusit sa-l platesc eu,in locul proprietarului.
Deci de joi voi avea numerele definitive la masina.
P.S.Multumesc oricum.