Dr. Filipescu - Spitalul Elias

Dr. Filipescu - Spitalul Elias | Autor: toma_lly

Link direct la acest mesaj

buna,

sunt insarcinata in 4 saptamani si merg la dl. dr. Filipescu de la Spitalul Elias
Mie mi se parut un doctor foarte bun pana acum, dar as vrea sa stiu mai multe.
Ma ajutati ?

TOMITZA
4+

Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Eu am nascut in nov.2005 cu doctorul Filipescu. pentru mine si copilul meu a fost un adevarat inger pazitor. Dupa ce am fost pe la cativa doctori renumiti care mi-au terorizat primele saptamani de sarcina, l-am gasit pe doctorul Filipescu care nu numai ca medical m-a ajutat sa am un copil sanatos, dar moral a fost punctul meu de sprijin. Datorita lui am avut o sarcina minunata si o nastere fara probleme. Eu am nascut prin cezariana si m-am simtit minunat.
In noiembrie o prietena de a mea a nascut cu el, si la fel a fost foarte multumita.
Eu ii acord domnului doctor nota 10.
daca mai ai intrebari sunt prin zona
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

multumesc mult de tot pentru raspuns, iti dai seama ce inseamna pentru mine
ce bine ca e un doctor bun !!
daca mai am intrebari, probabil pe parcursul sarcinii, te mai bat la cap

TOMITZA
4+

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

buna,

revin cu o intrebare: cum se procedeaza cu banii ?
trebuie sa dau la fiecare consultatie ? si cat ?
multumesc

TOMITZA
4+

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Eu ii dadeam la fiecare consultatie. pe mine ma chema numai la spital, niciodata nu am fost la cabinetul particular. ii dadeam 50 ron si ocazional cate o sticla de ceva.
La cabinet e alta treaba ca na doar platesti consultatia si deci nu mai trebuie nimic in plus.
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu nu sunt pacienta lui dar am avut ocazia sa-l intalnesc cand am nascut. Nu stiu ca doctor cum e dar ca om mi-a facut o impresie foarte proasta! Mi-a "ofilit" urechile in sala de travaliu cu modul cum i se adresa unei paciente. Asta fiind doar un exemplu, ca celalalt se poate zice ca e subiectiv. Si totusi o sa vi-l povestesc si pe acela. Eu eram in travaliu iar dansul avea o pacienta pe ultima suta de metri. Eu aveam nevoie sa stau la aparatul de monitorizat bataile inimii bb-ului si contractiile, iar dr. Filipescu vroia sa-si monitorizeze pacienta ca sa vada daca are contractii. A trebuit sa astept vreo 45 de minute dupa aparatul ala nenorocit pentru ca Filipescu nu s-a multumit cu 10 minute de monitorizare, vroia 30! Retineti ca pacienta lui nu era in travaliu, in timp ce eu eram in travaliu, cu contractii garla, cu membranele rupte. Cand m-au conectat la aparat a fost la fix ca sa afle ca nu era chiar in regula copilul meu. Daca n-ar fi fost asta nici nu as fi tinut minte faza cu pacienta lui Filipescu, dar asa, il tin minte toata viata

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

multumesc pentru pareri
ANDROIX, imi pare rau pentru experienta ta
eu totusi sper ca va fi bine

TOMITZA
6+

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si eu am nascut tot cu Dr. Filipescu in decembrie 2005. Dupa ce m-au enervat 2 medici cu atitudinea lor fata de mine, pacienta lor.. pe la 10 sapt de sarcina am fost prima data la un control la Dr. Filipescu. Mai mult pt ca mi-l recomandase o colega...Mi s-a parut ca este super si ca om si ca medic... si-am ramas la el. Am nascut prin cezariana si totul a fost mai mult decat OK.

Androix - imi pare rau de incident. Prin acest exemplu i-ai confirmat Tomitzei ca Dr. Filipescu acorda o mare atentie pacientelor lui.

Tomitza.. sarcina usoara si bebel cumintel!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Si eu am nascut la Elias, dar nu sint pacienta dr. Filipescu; asa ca nu pot sa spun daca este un medic bun, dar cu siguranta este un domn prezentabil

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

draga TOMA IIY, eu sunt pacienta dr. filipescu din 4 luni si jumatate cand m-am hotarat ca e momentul sa ma inscriu la un dr. ginecolog. tatal meu este medic pediatru si mi-apus ca pot astepta pana la 6 luni si apoi sa ma inscriu. pe dr. filipescu mi l-a recomandat un medic din spitalul universitar, la care fusesem pt. un control neurologic, deoarece acuzam dureri fff mari de cap. mi-a spus ca este un medic minunat si am hotarat sa sun sa ma programez.
de-a lungul sarcinii pot spune ca impresia pe care mi-a facut-o este ca ar fi cam superficial. de ce? pt. ca la fiecare consultatie am platit 1 mil de lei, desi aceasta dura 5 minute si imi prescria o reteta si atat. de ex. mi-a prescria utrogestan, inainte de a-mi face control pe masa sau echo. si acid folic de 5 mg desi toate tratatele prescriu pt gravide maxim 1 mg pe zi, ideal chiar 0,8 mg.
si nu numai asta; mi-a prescris si nurofen pt dureri, desi se stie ca in continutul acestuia este ibuprofen, care este interzis in sarcina.
eu avand un medic in familie, vreau sa-ti spun ca nu am luat nimic din ce mi-a prescris.
o alta patanie cu dansul am avut atunci cand am venit cu rezultatele de la morfologia fetala a bebelusului, facuta de dr. herghelegiu la 21 de saptamani, unde am mers la recomandarea unor prietene, pt. ca dr. filipescu nu face trimiteri pt astfel de examene echografice, sustinand ca asa ceva el face la fiecare consultatie.
culmea este ca dr. herghelegiu a observat ca am colul f scurt si ca sunt amenintata sa pierd sarcina daca nu fac tratament, sau repaus la pat sau cerclaj. am mers la dr. filipescu cu analizele si mi-a spus ca au iesit perfect, desi scria clar pe fisa ca am colul scurtat. i-am spus ca medicul herghelegiu mi-a atras atentia asupra acestui aspect si atunci s-a mai uitat odata pe analize, de data aceasta chiar citea ce scrie acolo. si apoi m-a suit pe masa pt control. bineinteles ca aveam colul f mic si moale pe deasupra, astfel incat a doua zi la prima ora am fost la elias pt cerclaj.
probabil ca daca nu as fi mers din proprie initiativa sa fac echo la alt medic, acum nu as mai fi fost insarcinata.
ba mai mult, la ultima consultatie am platit 1,5 mil lei. de ce, habar nu am?
ca doar am facut o echo de 1 minut durata si cam atat, i-am spus cum vreau sa nasc si ca vreau rezerva.
sa nu mai spun ca tatal meu, medic fiind, e intrigat de faptul ca la nici o consultatie nu m-a cantarit, nu mi-a luat tensiunea, nu m-a ascultat cu stetoscopul, nu mi-a masurat cu pelvimetru bazinul etc.
probabil ca ai sa ma intrebi de ce nu l-a schimbat:
ei bine, am vazut ca in spitalul elias conditiile sunt nemaipomenite( a propos, acolo a nascut si monicutza columbeanu...glumeam), si nu as fi vrut sa merg in alt spital, iar ca sa il schimb pe dr. meu cu un alt medic tot din elias, cred ca ar fi fost prea mult, gen "stiti eu ma mut la colegul d-voastra, ca mi se pare mai bun).
si un alt motiv ar fi, ca desi nu sunt in totalitate de acord cu modul dansului de a aborda pacientele (superficial as spune), f multe cunostinte care au nascut cu el, l-au laudat ca fiind extraordinar (si atunci m-am gandit ca sunt eu prea pretentioasa poate), si am un "feeling" ca totul va fi bine pana la urma.
sper sa nu iti schimbi impresia despre dansul doar pt. ca mie mi s-a parut, cel putin in cazul meu, cam neatent, si mai degraba un medic care face meseria in primul rand pt. onorariu si apoi din pasiune.
multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babar spune:

buna.sant insarcinata in 13 saptamani iar acum o saptamana am avut o dira rozalie pe slip.doctorul meu m-a vazut la ecograf si mi-a spus ca am placenta praevia-nu centrala,dar partial centrala.am stat in spital in alex.o saptamana pe perfuzii si litice.acum sant in medical si iau duphaston .nospa si materna .mi-a spus sa stau mai mult la pat.as vrea totusi sa ma vada un medic la bucuresti sa vad ce parere are.am 33 ani si o fetita de 5ani si jumat.oare voi putea sa tin sarcina ?s-a mai lovit cineva de asa ceva ?
mai am o intrebare .cele care santeti cam deo varsta cu mine v-ati facut toxoplasmoza ,rubeola,cmv,listerioza etc ca analize ma refer .
va multumesc mult pentru ajutor,daca puteti sa ma ajutati.

Mergi la inceput