Unde gasesc..

Unde gasesc.. | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

...acele minunate chestii fara de care iei amenda de la politia rutiera?
..adica: trusa medicala, triunghi, vesta si extinctor, toate omologate RAR?
Aveti idee cam cat costa si unde le putem lua mai ieftin?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu am luat de la dealer...vesta n-are trusa dar am vazut la bazar in sinaia
serios..nush de unde am putea lua si vesta

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Stingatorul costa in jur de 50 Ron iar triunghiul nu-mi aduc aminte ...le-am luat de la un magazin de piese auto...
Cat despre vesta , daca nu conduci o masina cu masa mai mare de 3,5 t , este optionala si te poti lipsi de ea...poti insa sa o cumperi la fel de la orice magazin care vinde materiale si echipamente de protectia muncii...e aproximativ 15RON

Andreea si Tefanu' nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Nu mai este nevoie sa fie omologate RAR, pot sa fie produse in comunitate si omologate UE.
Stingatorul si trusa sa fie in termen de garantie.

Vesta refl. e recomandare pt. turisme (obligatoriu pt. >=3,5 t) asa cum s-a precizat si mai sus.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cat costa un stingator si de unde se poate cumpara.
Mi se pare o aberatie sa fie obligatoriu stingatoru, aici nu exista asa ceva, si sa nu fie obligatorie vestaAdica ai un accident si nu te vede nimeni, te omoara, si nu ii bai , important e sa ai stangator
Ma gandesc ca e obligatorie si pentru noi cand mergem acasa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am vazut ca au avut la Kaufland: extinctor cca 30 ron si trusa medicala cca 45 ron. Nu stiu daca erau sau nu omologate ca mai existau doar cartonasele cu "ne pare rau, dar produsul lipseste momentan"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Extinctor unde pot gasi? Am cautat in seara asta la magazine de piese auto, dar costa 80 lei si nici nu era omologat RAR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La Cora spuneau ca aduc stingatoare pe miercuri-joi(Cora Pantelimon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noi am luat trusa din targ de la vitan cu 55ron, nu e omologata RAR, dar scrie pe ea clar ca e fabricata conform normelor UE, parca in Germania e fabricata. (am inteles ca e ok, ca nu vom avea probleme).

Vesta am luat de la cora cu 10ron.

Triunghiuri aveam, acum mai trebuie sa luam extinctor, sa vedem cat mai dam si pe ala!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2

Mergi la inceput