Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Iubitele mele
Saptamana viitoare merg la medicul de familie sa vad ce este de facut!
Sar'naaaaaa mult mult!!!
Saritoare si dragute ca de obicei!!
Va raman datoare !!!

Pup fetele !!!fara expeptie!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Nusy si eu am "cazut pe spate " cand mi-a zis asistenta de "infectia la ficat"...

Io vreau gemeniiii (sau tripleti) si nu imi ajunge un...
si sar'naaa de martisor!!!

V A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Pai si ce n-aveti nici unul sau care E problema Cred ca aveti mai multi daca facetiIA.Luati ceva tratament.Daca da ce Poate imi spuneti si mie ca eu acum ii dau naturiste si atta.Dar nu am inca Tribulus Terrestris si in inima la Oltenia nu se gaseste.De unde sa iau /Sa fac comanda la laboratoarele Medica pe net sau cum .De la ce firma este Tribulus de la plafaurl de langa Hanul lui Manuc .unde le trimite Tutu pe fete.Stie careva?
Voi care sunteti cu mai multa experienta in doomeniu ce ma sfatuiti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki-stiu de sotul lui Mickey D da' voiam si prospaturi :-)
iazmin- da' chiar, de ce a fost in zadar? Eu din cate surse am avut pana acum, am inteles ca se pot face mai multe biopsii, pe zone diferite, si ca daca dupa 4 biopsii raspunsul e acelasi (zero) atunci e sigur asa; insa cica poti descoperi doar foarte putini pe anumite sectiuni (e cumva cautare de ac in car cu fan) dar au mai existat cazuri ...
Copilutzu - sorry baby... ce inseamna pe line (zero) ? sunt mai multi parametri care se urmaresc ? hehe, si io vreau gemeni ...hai mai chiar tripleti ? sarcina cu risc, mei ...
vrembebe- merci puisor, stiu ca punctia e simpla dar la fel stiu ca e ca si cum s-ar verifica 10% din sanse ...cica rar se intampla sa ai norocul sa fie chiar acolo 'buba', si atunci toti doctorii zic ca decat sa faci si punctie si biopsie mai bine iei taurul de coarne si ataci direct problema. Of ... mare pas mai e si asta...
marush- va veni si ziua cand vor veni si vesti buuune
Fetili- ca sa vedeti cat de dusa sunt ... joi aveam termen la dr Matei pt test sperma si dupa ce am asteptat toata saptamana (ca sa nu pun la socoteala si lunile dinainte) acest eveniment, joi am avut o zi foarte animata si ...am uitat; si am rugat-o sa-mi tina mie ultimul test. Cand mi-am dat seama joi seara am inceput sa plang...Dar era prea tarziu sa o sun iar in alte zile nu e la Sabyc...O sun luni sa vad daca mai intru la 'oferta' sau mai astept cateva luni ....
Va pup si eu pe toate si va doresc ca aceasta primavara sa va faca sa vedeti totul in ...culorile curcubeului

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pisix, ce-ai mai facut cu testele alea din Franta? Ti le-a adus doctora?
Fetelor, saptamana viitoare vreau sa-i mai fac sotului o spermocultura sa vad daca mai are vreo infectie.Ca la gigei...nu are rost sa mai "umblu"....stiu rezultatul: O pe linie, vorba lui Copilutzu
Miki, Nusy, Copilutzu, Pisix, Vrembebe,Nucutza,Iazminn si tuturor azoogirls, cu ocazia Martisorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor va urez o zi minunata plina de surprize placute iar peste nu foarte mult timp intr-o astfel de zi sa primim si noi cadou o felicitare facuta de puiul nostru ...

PS : am primit o felicitare 'Happy mother's day' semnata de ...finutul meu. Nu, nu e atat de precoce sa fi invatat sa scrie, e doar conturul manutii lui

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoogirls, sper din tot sufletul ca in curand sa sarbatorim si noi Ziua mamei.
Va pupicesc si va doresc cati mai multi gigei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetelor!
Din pacate si n oi am primit tot acelasi rezultat dezastruos: azoospermie, 0 pe linie.
Pe noi dna dr. Matei ne-a trimis la urolog, la dr. Ciurel de la Panduri, si apoi ne-a chemat la ea la Sabyc sa se mai uite ea o data in vitro...nu prea am inteles ce si cum.
Vroiam sa stiu de la voi, daca sunt ceva sanse sa se imbunatateasca acest diagnostic, daca exista ceva medicamente, sau naturiste.

Va multumesc si va doresc o zi de 8 Martie frumoasa!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

La multi ani si de ziua femeii, ca ziua mamei inca nu e pentru noi, dar, cum bine zice andra , va veni si pentru noi.
Iyoana, eu sint cam reticenta cu spermogramele astea. Mi se pare suspect cind ai un rez prost, sa ti se spuna ca poate, poate. Adica, eu as face (l-as pune pe sot sa faca) vreo 2-3 spermograme la laboratoare diferite (am vrut sa scriu prescurtat laboratoare, dar asociat cu spermograma nu era tocmai frumos). In functiie de rezultate, as lua urmatoarea hotarire.

va pup pe toate si va doresc ceea ce-mi doresc si mie: primavara asta sa vina si pe la noi barza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisix

Fetelor va urez o zi minunata plina de surprize placute iar peste nu foarte mult timp intr-o astfel de zi sa primim si noi cadou o felicitare facuta de puiul nostru ...

PS : am primit o felicitare 'Happy mother's day' semnata de ...finutul meu. Nu, nu e atat de precoce sa fi invatat sa scrie, e doar conturul manutii lui

PisiX

Iooo..te baaaaat!!
Chiar m-ai facut sa plang!!
Doooamne cat imi doresc ..un puiutz....
Pup io manutza lui de finutz!!
(ooofff.....iar am cazut in mocirla ca porcii!!)
pup pisoiul!!!
iyoana nu te pot ajuta ...decat cu un pupushor ptr. ca stim prin ce treci!!!
Tot inainte!!! Hai Curaj!!!
Vezi ca io ba cad in mocirla dezamagirii, ba ma ridic ,rad si astept minunea...-ici

Tantiiii BARZAAA...haidi si la noi la subiect ...te rugaaaam , ca am fost cumintzele si ascultatoareeee... !!!! Vreeem si noi sa fim mamici de pitici grasunici!!!

La multi ani ptr. 8 Martie !!!!

V A

Mergi la inceput