Durerea unei pierderi de sarcina (14)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Nana saracutza de tine! Ce faza nasoala! N-ai de ce sa-ti fie rusine, burtica sa fie sanatoasa

Poze Laura

Nu uita ca iti tin pumnii sa vii la odiseea noastra, sunt numai burtici una si una si ne bucuram tare mult ca sunt burtici care deja au ingerasi si de la care sunt convinsa ca vom avea ce invata.
Pupici.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Michelle iti multumesc mult pentru gandurile frumoase. As vrea sa-ti dau jumatate din optimismul meu si tie iubita! Ma doare sufletul pentru tine si vreau sa stii ca ma gandesc si ma rog pentru tine. De data asta va fi bine. Asa cum i-am spus si Crissei!
Lauriciule dupa cum am mai spus... repet: esti o femeie puternica, frumoasa si ambitioasa! Un exemplu penru noi toate!
Pepsi iti multumesc mult iubita! Si pentru raspuns si pentru listuta! O sa vezi ca ma vei trece cat de curand -uta!
Nana pup fata frumoasa! Las' ca mai e un pic si scapi de starile astea! Offf de-abia astept sa le am si eu!!!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Biby, iti multumesc !
Am crezut ca esti suparata pe mine ca nu-mi mai scrisesei nimic si nici pe msn nu mai esti!
Sper ca ti-ai mai revenit si esti mai bine. Eu ma gandesc la tine si iti doresc din tot sufletul sa simti cat mai curand aceste stari noi!

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrisa-la muulti ani pentru sotul tau,sanatate si numai bine!!ma bucur ca analizele au iesit bune.Petrecere frumoasa astazi alaturi de sot si prieteni!
Nana-saracuta de tine...nu ai de ce sa te rusinezi,se mai intampla iar tu trebuie sa fii mandra ca esti gravida,sunt sigura ca si cei din jur si-au dat seama asa ca poti merge linistita din nou la acel market!
Pepsi-of imi pare atat de rau,erai atat de bucuroasa si linistita ca nu mai e alergic,nu stiu ce sa spun,mai intreaba medicul,ce-i bine si ce nu sa-i dai acum sa pape,nu stiu ca vad ca medicii astia sunt cam habarnisti...offf..
Luara Ioana-ce mai faci draguta?
Bibyrox-eu am bucur cand va vad atat de optimiste poate odata si odata ma molipsesc si eu de la voi!Sa dea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia imi pare rau ca Dominic tot mai este putin alergic,imi inchipui ce ingrijorata esti!Daca testele au arata ca nu mai este,atunci de ce mai apare alergia asta?
Sa stii ca nu cred ca ai luat-o razna cu ceea ce spuneai,sunt convinsa ca atata timp cat gandim pozitiv,atragem tot ce este bun!Mersi de sfat!

Mcrissa La Multi Ani sotului tau! Sa fiti fericiti si sa aveti un bebe cat mai curand!Ma bucur ca rezultatele ti-au iesit ok.

Lauraam inteles bine,prietena ta se vopsea roscata si asa a iesit si fetita,cu toate ca niciunul dintre ei nu este roscat? Super tare!
Spor la prestat,sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea cea mare!Iti tin pumnii!

Biby imi pare tare rau ca ai ajuns pe aceasta listuta!Iti doresc sa ai cat mai curand un bebe!Esti o persoana sufletista si esti si foarte puternica!Meriti sa fii fericita!

Nana draga mea,ce rau imi pare ca treci prin aceste stari!Nu-ti face griji,nu esti singura persoana careia i se intampla asta,doar esti insarcinata si ti se permite orice!
Ai grija de tine!

Michelle

Va pe toate!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Laura marfa faza cu copilul roscat. Am murit d eras.
Mirelush, merci mult ca te gandesti la mine. Tu cum te mai simti? Te pup.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Nana tocmai ce m-a luat un rau...ametesc rau si parca mi s-a incetosat vederea de la Utrogestan
Gata,diseara il iau intravaginal!Ma bag in pat ca m-a apucat un tremurat!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Vai Doamne, ai de grija Mirelush. Stai in pat s ate faci bine!

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Nana mersi mult,iubita!Gata,mi-a trecut! Mi-au zis fetele care au luat ca asa se va intampla,desi pana acum nu mi-a fost asa rau.Diseara schimbam macazul!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna fetelor,nu v-am mai scris de cateva zile ca am tinut-o numai in zile festive,ziua soacrei,ziua sotului,unei prietene.Azi am fost un pic mai trista am cautat ceva si am dat de pozele de la ecograf ale Amaliei.
Mirela intradevar poti lua utrogestanul vaginal ,isi face efectul si mai bine si nici nu vei mai avea aceste simptome,iti spun din experienta proprie.
Fetelor care luati acid folic inainte de a ramane gravide am si eu o intebare,uati si cand va vin "musafirii"? sau atunci faceti pauza?

Mergi la inceput