casnicutze sexy (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

quote:
Originally posted by diadaniela

bey ,mi-am luat DVD-uri cu Pilates ,dar mi-e lene sa ma apuc.
care imi trage si mie un sut ?

soacra

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

moamaaa,ce i-ar mai placea!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fac Amandine!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Bimilit
miha, vezi ca daca ai somaj nu-i musai sa cotizezi pt asigurari.deci somajul e 9 luni(asa stiu eu)+ 3 luni pt care cotizezi tu [ca sa ai 12 luni]si apoi poti intra in CIC .si bineinteles ca primesti si fabuloasa suma de 600 RON.si spor la treaba.

Multumesc! Speram ca luna asta sa va dau o veste minunata dar n-a fost sa fie! Azi am fost cotropita!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Mmiha,ce faci draguto?
ne mai calci si pe noi? baga ultimele stiri aici!
Mihasimiuc,fugi cu amandinele ca si asa sunt rupta de foame.
sunt la slabit ,ca nu se mai poate.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Deci l-am adus acasa pe Tony dupa prima zi... Sa nu va spun. L-am gasit plangand, cu o fatzuca disperate, a refuzat orice mancare, a casapit pisicile de fug alea ca disperatele cand il vad. Cand l-am luat in brate s-a apucat sa-mi articuleze niste "palmutze" peste fata si sa ma certe... Vai ce o fi in sufletelul lui.

Maine merg la radiografie la cap. Sper sa nu iasa si tampenia si idiotenia pe film Asa ca Sotul va trebui sa vina de la lucru sa-l aduca pe Tony acasa si sa-l culce.

Miha si pe mine m-au cotropit. dar sunt exact ca si Cami. Curge frate ca de la robinet. Acum sunt cu 2 tampoane mari, unul in si altul afara si nu fac fatza ca tre sa le schimb la fiecare ora. Norocul ca ma tine 8 zile doar.

Visez deja cu ochii deschisi plaja din Cuba ( mergem la sfarsitul lui feb inceputul lui martie). vai ce am nevoie de soarele ala. Afara e un frig de crapi. Se pare ca acum incepe iarna, adevarata superba iarna canadiana, duca-se pe pustii.

Eu fac chiftelutze de cartofi si o ciorbica de fasole verde si o tarta cu mere.... Macar atat ca de invrednicit sa trimit un Cv nu m-am invrednicit. Cica incep cu o pauza.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

uite...in vizita la mama...ca m-am saturat de soacra-mea, noroc ca mai munceste cineva in casa aia...adica ea....si ne vedem muuuult mai rar

colegu a intrat in concediu o luna jum

Mariei i-am facut abonament la spitalul grig. alex. la camera de garda..... sa jucat pe parchet la noi acasa, nu am mai reusit anul trecut sa schimbam si usa de la camera noastra cu una de termopan care sa se inchida etans si uite ca ne-am procopsit cu o infectie urinara de toata frumusetea si un inceput de cistita ........amandoua

Mergi la inceput

Olga,cand te intorci sa-mi povestesti si mie cam cat costa una ,alta si cum e pe acolo ca m-ar bate gandul.
banuiesc ca ne trebuie viza ,nu?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor..revin in forta!
banana - unde vrei un sut?????
olga - las ca o sa-i treaca...pana se obisnuieste e mai greu....rabdare si curaj! multi pupici.
am fost la casa de sanatate....e groaznic! omul vrea sa dea bani si ei nu vor sa primeasca...te trimit de la ana la caiafa...plus ca stai la niste cozi....maine sper sa rezolv problema.miha - vreau si eu o amandina!!!!!!!!!!!
pupare tuturor.

Mergi la inceput

Mmiha,m-ai zapacit!
cum asa ,mai? si Maria cistita?

Dana

Mergi la inceput