Aspirator cu filtrare prin apa?
As vrea sa-mi schimb aspiratorul si sa-mi cumpar unul care sa polueze cat mai putin aerul din casa? Care credeti ca e cea mai buna solutie? Nu stiu daca sa aleg unul cu filtrare prin apa sau unul cu obisnuit cu punga si filtru HEPA..Voi ce ziceti?
Raspunsuri
pisimuky spune:
Adriana, ti-l recomand cu caldura pe cel de la Zepter, e cu filtre Hepa, are o putere mare de aspirare, nu polueaza aerul, ii poti pune si o solutie pentru mirosit inauntru si cand aspira elimina un miros placut. Ar fi bine daca cunosti pe cineva de la o reprezentanta Zepter, eventual sa-ti faca o "demonstratie" inainte ca sa vezi daca-ti place.
Mamica de nazdravan Rares si cu al doilea .
Good things last forever.
adriana76 spune:
Este vorba despre un aspirator cu apa sau obisnuit? Ca am intrebat la Zepter de cel cu apa si nu au dect un sistem care contine si o chestie care curata cu aburi pe langa aspiratorul propriu-zis..
carrie spune:
am postat si eu un subiect asemanator, dar inca n-am primit raspunsuri...
cel de la Zepter din cate stiu e supe scump,nu?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
madalinad spune:
si noi avem aspirator cu filtrare prin apa de la zepter. are un vas detasabil in care se pune apa. e adevarat ca il avem de ceva vreme, poate nu se mai fabrica?
l-am primit cadou de la mama, pe vremea aia era undeva pe la 300 euro dar stiu ca se ieftinise destul de mult dupa cateva luni.
am inteles ca si pe la selgros exista, si sunt mult mai ieftine.
eu sunt tare multumita, desi am impresia ca nu (mai) trage prea grozav, dar de praf si mirosuri de la el nici vorba!
Christel spune:
Si cel de la Kirby este super bun, are o gramada de accesorii, am vazut o demonstratie asta vara si m-am indragostit de acest tip de aspirator. Iar acum am auzit ca au aparut modele noi si cele din tipul mai vechi se ieftinesc.
Daca va intereseaza cunosc pe cineva care este distibuitor, vine acasa va face o demonstratie si va hotarati.
bidiloi spune:
Christel-cel de care zici cum e ca si cel de la Zepter?..ai o adresa de internet cev?Sint curioasa!Multumesc mult...
carrie spune:
ok, da din cele de pe piata, care se pot procura fara demonstratii nu sunt nici unele de recomandat?din Metro, Cora etc
Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
connie1974 spune:
Eu mi-am luat de la Dedeman, Vortex. E bun ca nu se simte miros de praf, dar nu-mi place deloc peria mare. Asa ca o folosesc pe cea de la Electroluxul vechi. In rest e OK. Poti sa pui esenta si miroase frumos in casa. Cica are si optiune de spalare, dar abia l-am luat si nu l-am incercat pe spalare. Erau si la Metro, 3 mil. jumate. La Dedeman a fost eferta pana pe 10 la 2 mil 850.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
Christel spune:
Da, Simona sunt ca cele de la Zepter. Nu stiu daca au site, dar o sa ma interesez.
quote:
Originally posted by bidiloi
Christel-cel de care zici cum e ca si cel de la Zepter?..ai o adresa de internet cev?Sint curioasa!Multumesc mult...
simona