Nume localitati Romania
Unde as putea afla denumirile corecte ale tuturor localitatilor din Romania. Imi trebuie ceva oficial, pt. serviciu.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Raspunsuri
papadie spune:
in cartile de telefon:-) iei judet cu judet etc. iti trebe chiar toate localitatile?! Succese:))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
joxy spune:
http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=coduri_postale&c=offices
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Karina spune:
Multumesc pt. raspunsuri, dar nu stiu cit sint de corecte datele din cartea de telefoane sau de la posta. Ma intereseaza in primul rind cum se scriu numele, cu i sau cu a.
De exemplu Targoviste sau Tirgoviste? Ca peste tot am gasit Targoviste, dar in acte oficiale (buletin, permis de conducere, etc) se trece Tirgoviste.
Posta Romana nu cred ca raspunde pt. eroare in caz de scriere incorecta, de asta m-ar interesa o autoritate oficiala, care stabileste aceste denumiri. Nu trebuie sa fie neaparat pe internet.
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
anamaria spune:
eu m-am uitat pe pagina de web a Consiliului Judetean Dambovita- adresa lor este cu targoviste!
cred ca poti incerca sa contactezi consiliile judetene, ei au liste cu toate localitatile - daca este in interes de serviciu, le poti trimite o adresa oficiala in care sa soliciti asta, desi mai rapid este sa dai telefoane pana gasesti o persoana amabila care sa ti le transmita.
succes, daca vrei sa faci kestia asta pentru toata tara ai ceva de furca....
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
Lona spune:
Incearca la Ministerul Administratiei si Internelor, departamentul Administratie publica.
Karina spune:
Multumesc.
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
ymcar spune:
Teoretic, chestia ca a sau i este clara: Conform noii legii in toate cuvintele se foloseste a, mai putin la inceput de cuvant. Exceptii de natura istorica nu cred ca existe pentru ca i s-a folosit doar putin timp, pe vreme comunismului si nu cred ca vrem sa pastram vestigii istorice din epoca (si oricum nu cred ca au inventat comunistii multe nume noi).
O alta sursa ar putea fi atlasul rutier, nu mai stiu autorii (il am doar acasa). Este facut dupa harti militare (si e foarte precis, l-am verificat inclusiv cu GPS), "scris" de 3 tipi parca, toti cu grade militare, coperti portocalii. Se numeste Romania 1:300000. La sfarsit are o lista cu toate localitatile si careul de localizare. E acolo fiecare catun posibil. Acum, cat de corect este ca denumiri oficiale... nu pot baga mana in foc.
My life stinks