De ce barbatii maturi prefera fetele tinere
Raspunsuri - Pagina 20
desprecopii spune:
tocmai am intrat sa vad ce spune capcaunul la topic - adica de ce prefer el puicute tinere :)
si l-am descoperit cu val nou pe fatza :)))
Elle_seb spune:
Larasarit, ce faci tu acu', bagi mortu'-n casa omului?!
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii tocmai am intrat sa vad ce spune capcaunul la topic si l-am descoperit cu val nou pe fatza :))) |
A-nverzit. In ton cu primavara.
dulcetica spune:
citat din mesajul lui denisabia .As vrea sa discutam despre barbatii care prefera tot mai mult fetele tinere. |
Barbatii maturi cu bani prefera tinerele pentru ca pot.
Exista si varianta celor care n-au bani,vor si ei,dar prin comparatie cu cei loaded ,nu-s decit niste perversi batrini. Ah,daca ar cobori din lexus s-ar schimba datele problemei.
De ce o fac multi? Pentru ca sufera de plictiseala ,criza virstei mijlocii si mai ales ca-s penibili.Daca se simte cineva ofensat,scuze.
Sigur ,n-as generaliza ,ca sint destui rasati care prefera partenerele de o virsta apropiata ,pentru ca stiu care-I intriga.
In fine ,cui ii pasa? Era o fraza dintr-un film,o avea cineva la semnatura,cam asa:pentru orice femeie frumoasa exista un barbat care s-a saturat sa o "arda".
Am mai citit si vad ca cineva scrie ca s-au casatorit. Nu cazul asta se discuta,de aceea n-am spus ca exista si atractii reale.Unii ar zice ceva de complexul lui Oedip....
Pisigri,dar la 41 e batrin ? Pentru mine e tinerel.
andacos spune:
Mooama...da' cine n-are bre ce face si scoate subiectele astea d ela naftalina?
Si mai si comenteaaza la ele de parca ar mai fi de actualitate!
Rufus spune:
citat din mesajul lui dulcetica Barbatii maturi cu bani prefera tinerele pentru ca pot. |
Daca nu te superi...nu este asa.
Cei care au bani le si au, ca de preferat le prefera toti.
Tot aud de varsta mijlocie...ce-i asta? Barbatii prefera femeile frumoase, e ceva nou?
Femeile frumoase, atragatoare, au o anumita varsata, de ce sa negam? Ei bine, orice barbat prefera femeile frumoase. Iar tineretea e unica.
E ceva nou aici?
eumada spune:
Rufus,adica cum?Insinuezi cumva ca femeile cu varsta de peste 25 de ani nu ar fi frumoase sau proaspete daca se ingrijesc?
Hm....eu zic ca o diferenta de 20 de ani,dupa ceva timp s-ar cunoaste.Hai 23-43 merge, 30-53 deja tre` sa fie masculul prea dotat...sau sa fie mascul pentru care sa merite.....
kariguld spune:
citat din mesajul lui marius Bine ca n-ai murit mai Rufus ca uite ce intrebari apar dupa cinci ani de zile timp in care desigur la batranatea scursa ... |
eu m-am uitat ca sunt peste 11 mii de vizualizari si m-am gandit uite domne ce de s-a scris in cateva zile. cand colo miroase a naftalina.