este oare posibil???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dar la un an si jumatate cand si-a schimbat comportamentul, a avut vreo schimbare majora in viata? Gen schimbat persoana cu care statea, ai inceput serviciul, a fost plecat tatal, ati vreunul bonav, sau el a fost bolnav... nu stiu orice...
Eu nu neg puterea credintei,dar nici pe cea a stiintei.
Copilul s-ar putea sa reactioneze asa in biserica datorita stresului indus de voi... oare nu tot la fel reactioneaza si la doctor?
Am o cunostinta al carui copil nu a mai vorbit dupa ce i-a plecat bona, norocul ca au intalnit in pelerinajele lor un doctor cu cap, care le-a spus sa aduca bona inapoi... imediat dupa ce a vazut-o a redevenit la normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

filofteia,nimic de genul asta nu s-a intamplat in viata copilului,tocmai asta ne-am gandit si noi,dar totul a fost normal,de aceea avem si altfel de ganduri....

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dar cu cine sta baietelul tau? Sta cu voi? Merge la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Copil frumos,

Intrebi simplu si direct: “Ce pot sa fac pentru baiatul meu ?” asa ca am sa-ti spun si eu destul de simplu si direct ceea ce recomand. Sincer, cred ca ceea ce voi scrie nici nu poate fi spus altfel decat direct.......

O sa pare mai ciudat decat cele ce ai auzit pana acum, dar, daca vei intelege cu Sufletul si Inima ce spun, ai sa scapi de aceste probleme.....

Toate bolile – si nu numai bolile, ci si muuuulte alte probleme din viata aceasta - pe care le are cineva au la baza doar 3 cauze majore:
1. cauze personale
2. cauze determinate de stramosi
3. alte cauze (f rare si nu are rost aici sa scriem tratate de specielitate)

Indiferent de tipul cauzelor (personale sau determinate de stramosi), sunt 3 subcategorii la fiecare: lupta cu lumea, lupta cu ceilalti si lupta cu propria persoana.....

Ca sa intelegi mai bine, click aici – e o poveste frumoasa si scurta: http://www.damaideparte.ro/?p=6

Sper ca ti-a placut.
Ok, sa trecem mai departe – ce legatura are teoria aceasta cu baiatul tau ?

Are.
Copii au “prostul obicei” ca, prin Dar de Iubire, sa preia de la parinti (si nu numai) diferite probleme.... astfel, ii elibereaza pe cei iubiti de ele, dar, din pacate, cum toate se platesc cumva, plata se face de acei copii.

Asa si ingerasul tau, a luat de la voi, parintii ceva. Ce anume, asta doar tu si sotul tau puteti spune, ce ati facut la viata voastra. Dupa cum vezi, voi si doar voi puteti afla – va trebuie doar Sinceritate.

Ok. Aceasta e teoria.
Si cum poti sa treci mai departe ?
E ceva incredibil de simplu:

Si tu, si sotul tau va trebui sa va revedeti Viata, asa cum a fost ea, cu bune si rele, cu greseli si cu succese..... sa “vedeti”, dar sa NU va judecati.....

Iar dupa ce faceti acest lucru, va trebui sa Va Iertati. Da, voi pe voi. Fiecare pe el si unul pe celalalt.

Apoi, cu Iubire in Suflet si Zambet pe chip, va trebui zilnic, preferabil cand sunteti impreuna (dar merge si cand sunteti singuri) sa spuneti simplu: “Doamne, Iarta-ne pe noi, pe copii nostri si pe stramosii nostrii. Amin.” Daca vei aprinde o lumanare, va fi super .

Dupa cum vezi, e ceva foarte “greu” si “complicat” .

Iar ingerasul, sa fie cu voi sa spuna si el. Cu cuvintele lui. Daca vrea – nu-l obligati !

Explicatii ce faceti.
Si.... minune, puteti sa-l intrebati ce parere are. Aaaa, nu o luati ca e mic. Ascultati ce va zice – o sa aveti mari surprize daca il intrebati de ce nu vorbeste si de ce plange la biserica..... parerea mea ! Iar daca va spune, nu-l certati si nu fiti suparici daca va spune ceva de la obraz..... daca o sa fiti suparici, in veci nu o sa va mai spuna ceva !

Mai era ceva de spus ?
Sigur ! Uita de vraji, farmece, lucraturi si alte asemenea...... Cand te vei ruga, nu va mai fi altceva decat Rugaciunea. Iar unde e Lumina, nici nu poate fi vorba de intuneric.... zi si tu, nu-i asa ?

Pace tuturor !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

frumos Darael

umflatel, iti doresc numai bine

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

J G,nu m-am gandit nici un moment ca ai fi sugerat ca sunt inapoiata,eu v-am spus sa nu ma credeti asa,ca sunt convinsa ca sunt si multe persoane care dupa ce au citit postarile mele,chiar asa m-au crezut,dar stii cum este,cand este orba de copilul tau te gandesti la orice.....si nu trebuie sa iti ceri scuze....

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Umflatel,

fiul tau are un diagnostic anume.

si eu am intimpinat probleme de genul asta cu fiul meu...dar crizele respective nu le facea doar la biserica ci oriunde intram brusc intr-un spatiu restrins, cu multime de oameni. in legatura cu tulburarea, eu as insista pe partea medicala; nu e rau sa-l tii pe copil regulat in contact cu Biserica, dar da-i cezarului ce-i a cezarului....

in legatura cu intimplarea cu Biserica, eu as pune-o pe seama HARULUI de care se plingea cineva pe aici ca nu mai este;
Dumnezeu e prezent intotdeauna in biserica.

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput